Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Contract "beton" şi salariu colosal pentru noul atacant al Barcelonei! Suma de transfer e ameţitoare

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Contract "beton" şi salariu colosal pentru noul atacant al Barcelonei! Suma de transfer e ameţitoare

FC Barcelona

Comentarii

Lautaro Martinez (22 de ani) este ca şi transferat la FC Barcelona. Presa din Italia, preluată şi de Sport, ziarul de casă al catalanilor, scrie despre tranzacţia care urmează să aibă loc în vara lui 2020, când conaţionalul lui Leo Messi (32 de ani) ar urma să ajungă pe Camp Nou.

Jurnaliştii au aflat ce salariu va avea atacantului Interului la FC Barcelona şi cum vor încerca şefii catalanilor să reducă din preţul cerut de italieni. Concret, Tuttusport, sursă preluată şi de Sport, scrie că Lautaro Martinez este cu un pas în curtea grupării blaugrana, care îi va oferi un salariu de 18 milioane de euro pe sezo, similar cu al lui Antoine Griezmann (28 de ani).

Mai mult, sursa citată scrie că Inter are de gând să ceară 150 de milioane de euro pentru Lautaro Martinez, sumă pe care Barcelona va încerca să o reducă prin adăugarea de jucători în tranzacţia dintre cele două cluburi. Carles Alena, Jean-Clair Todibo, Arthur sau Nelson Semedo ar putea fi trimişi în Italia ca monedă de schimb, plus bani, pentru transferul atacantului argentinian.

Werner sau Aubameyang

Cu Lautaro Martinez tot mai aproape de FC Barcelona, Inter caută soluţii pentru a-şi asigura compartimentul ofensiv. Sursa citată scrie că Timo Werner (24 de ani), golgheterul lui RB Leipzig, dar şi Pierre-Emerick Aubameyan (30 de ani) sunt pe lista italienilor în ceea ce priveşte potenţialii înlocuitori ai vârfului coleg cu Leo Messi la naţionala Argentinei.

Inter urmează să obţină un profit uriaş din vânzarea lui Lautaro Martinez, având în vedere că a plătit "doar" 25 de milioane de euro pentru aducerea atacantului de la Racing Club în 2018.

  • 16 goluri şi patru pase de gol are în cont Lautaro Martinez în acest sezon din Serie A
  • 80 de milioane de euro este cota de piaţă a argentinianului, potrivit transfermarkt.com
  • 2023 e anul în care expiră contractul lui Martinez cu Inter

Afla mai multe despre: lautaro martinezfc barcelonainter 

viewscnt
Articole similare