Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Manchester United transferă cel mai bun jucător de la Real Madrid. Salariul este ASTRONOMIC!

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Manchester United transferă cel mai bun jucător de la Real Madrid. Salariul este ASTRONOMIC!galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă susţine că Manchester United i-a propus un contract fabulos lui Karim Benzema de la Real Madrid. Acesta ar urma să semneze din vară cu formaţia de pe Old Trafford.

Karim Benzema este cel mai bun jucător de la Real Madrid după ce gruparea blanco a renunţat la serviciiile legendarului Cristiano Ronaldo. Cu toate acestea, atacantul care se află pe sfârşitul carierei sale ar putea pleca de pe Santiago Bernabeu la finalul sezonului în curs.

Karim Benzema spre Manchester United. Francezul atras cu un salariu uriaş pentru un jucător de 32 de ani

Conform jurnalistului Marcos Rodriguez, Benzema este nemulţumit de salariul pe care îl are în prezent pe Santiago Bernabeu şi ar fi tentat să plece în vară de la gruparea blanco. N-o va face cu scandal, ci cu acceptul preşedintelui Florentino Perez, mai susţine sursa citată.

Benzema se simte dator clubului madrilen şi preşedintelui Perez, dar este tentat să accepte o nouă provocare. Mai ales că Manchester United îi pune pe masă 45 de milioane de euro pentru următoarele trei sezoane, adică un salariu mult mai mare decât are în prezent Benzema la Real Madrid.

Unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Zidane ar urma să primească o propunere de prelungire a contractului său cu Real Madrid, dar propunerea nu va depăşi 11-12 milioane de euro pe an. Detaliu care nu îl mulţumesc pe vârful care în decembrie a împlinit 32 de ani.

În acest sezon, Karim Benzema a marcat 17 goluri în 28 de meciuri pentru Real Madrid în toate competiţiile. Francezul joacă pe Santiago Bernabeu din 2009-2010 şi este printre cei mai buni marcatori din istoria clubului cu 239 de reuşite în 493 de meciuri disputate pentru Real Madrid.  Alături de gruparea blanco, Benzema a cucerit două titluri de campion al Spaniei, patru UEFA Champions League, patru Campionate Mondiale ale Cluburilor şi alte 7 trofee importante.

Afla mai multe despre: real madridkarim benzemamanchester united 

viewscnt
Articole similare