Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Se ştie câştigătorul UEFA Player of The Year? Un oficial UEFA a uitat pe stadion lista cu voturi. Surpriză uriaşă! Nu Van Dijk este favorit

BOMBĂ | Se ştie câştigătorul UEFA Player of The Year? Un oficial UEFA a uitat pe stadion lista cu voturi. Surpriză uriaşă! Nu Van Dijk este favoritgalerie foto
Comentarii

Un oficial UEFA a uitat pe stadionul lui Beşiktaş - unde s-a jucat Supercupa Europei - lista cu voturile pentru trofeul UEFA Player of The Year.

UEFA a anunţat lista cu cei trei finalişti care se bat pentru titlul de cel mai bun jucător în sezonul trecut, în competiţiile organizate de forul continental. Aceştia sunt Leo Messi, Cristiano Ronaldo şi Virgil van Dijk. Însă lista iniţială cu voturile pentru jucători a ajuns publică înainte ca UEFA să anunţe finaliştii.

Un jurnalist turc susţine că un oficial UEFA care a asistat la Liverpool - Chelsea - Supercupa Europei - a uitat lista cu voturile strânse de jucători. Ea oferă un indiciu important despre favoritul pentru trofeul de cel mai bun jucător al anului în Europa.

Leo Messi a fost cel mai votat jucător şi pare favorit, deşi Virgil van Dijk a reuşit un sezon excelent cu Liverpool, alături de care a câştigat Liga Campionilor.



Cei care au votat pentru UEFA Player of The Year sunt cei 80 de antrenori care anul trecut au fost prezenţi în grupele cupelor europene, 32 în Champions League şi 48 în Europa League. Votul final pentru trofeul UEFA Player of The Year se va face live, în sală, la ceremonia în cadrul căreia vor fi trase la sorţi grupele Champions League şi Europa League.

Interesant este că, în ultimii cinci ani, câştigătorul UEFA Player of The Year a primit şi Balonul de Aur.

Afla mai multe despre: uefa player of the year 

viewscnt
Articole similare