Experiențe împreună.
You are here:

BOMBA SECOLULUI | Pep Guardiola şi Leo Messi, la pachet la un club uriaş! Operaţiunea care aruncă în aer lumea fotbalului

BOMBA SECOLULUI | Pep Guardiola şi Leo Messi, la pachet la un club uriaş! Operaţiunea care aruncă în aer lumea fotbaluluigalerie foto
Comentarii

Al patrulea cel mai bogat om din lume, Bernard Arnault vrea să cumpere AC Milan şi să-i aducă pe Leo Messi şi Pep Guardiola.

Bernard Jean Etienne Arnault este al patrulea cel mai bogat om din lume, iar conform cotidianului italian La Republica este decis să investească la AC Milan. Omul de afaceri în vârstă de 70 de ani are o avere de 107 miliarde dolari, iar conform sursei citate este interesat să-i aducă la Milan, atât pe Leo Messi, cât şi pe Josep Guardiola.

Sigur, operaţiunea nu e deloc una simplă, dar Arnault ar vrea să profite de neînţelegerile din ultima vreme dintre Leo Messi şi conducerea clubului catalan. Guardiola în schimb, nu şi-a prelungit încă acordul cu Manchester City, iar informaţiile din fotbalul englez susţin că spaniolul ar fi tentat să plece la finalul actualei stagiuni. Nu ar spune ”nu” nici unei experienţe în fotbalul italian, după ce a cucerit titluri în Spania, Germania şi Anglia. "Sunt deschis pentru un nou contract, aici. Nu contează ce club mă vrea. Pentru mine este important să vad în ochii jucătorilor bucuria fotbalului şi asta mă bucur să am aici", a explicat antrenorul englezilor, într-o conferinţă de presă.

Spusele lui Pep sunt în contradictoriu cu sentimentele fanilor lui City, care-l vor plecat pe Guardiola. Mulţi suporteri ai „cetăţenilor" şi-au pierdut răbdarea, fierb de furie şi îl atacă pe manager. Îl vor demis pe cel care i-a făcut campioni doi ani la rând. Au creat hashtag-ul #PepOut. Contractul lui Pep cu Manchester City expiră în 2021. În carieră, Guardiola a antrenat la grupele de juniori ale Barcelonei, după care a fost promovat la echipa mare - cu care a declanşat o adevărat dominaţie în perioada 2008-2012 -, apoi a pregătit-o pe Bayern (2013-2016).

Cine este Bernard Jean Etienne Arnault, omul care vrea să cumpere AC Milan

Născut la Roubaix, Bernard Jean Étienne Arnault este un om de afaceri francez, care deţine printre altele brandurile Moët Hennessy – Louis Vuitton şi Christian Dior.

Este comandat al Legiunii de Onoare din 2018 şi Mare Ofiţer din 2011. În 2014 a primit premiul David Rockefeller din partea Muzeului de Artă Modernă.

Acceptat în toate cercurile importante ale lumii, Bernard Arnault este decis să investească în fotbal doar într-un club de mare tradiţie. El ar fi solicitat deja echipei sale de 114 avocaţi un audit la gruparea italiană.
 

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma