Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Sergio Ramos, tentat să plece liber de la Real Madrid! Megacontractul cu care e ademenit căpitanul de pe "Bernabeu"

BOMBĂ! Sergio Ramos, tentat să plece liber de la Real Madrid! Megacontractul cu care e ademenit căpitanul de pe "Bernabeu"

Real Madrid

Comentarii

Viitorul lui Sergio Ramos (34 de ani) la Real Madrid e în continuare în aer şi PSG vrea să profite de incertitudinea care planează asupra viitorului căpitanului de pe "Santiago Bernabeu" cu o ofertă astronomică.

Presa din Spania scrie că PSG e gata să-i facă o ofertă de 20 de milioane de euro pe sezon lui Sergio Ramos, dacă fundaşul va semna cu formaţia de pe Parc des Princes din postura de jucător liber de contract. Deportes Cuatro scrie că, în ciuda scopului lui Ramos de a continua la Madrid, cele două părţi nu reuşesc să ajungă la o înţelegere asupra termenilor contractului pe care apărătorul să-l semneze, iar PSG stă la pândă.

Sursa citată scrie că, deşi contractul lui Ramos cu Realul expiră în vara lui 2021, Florentino Perez şi căpitanul echipei blanco nu s-au pus la masa negocierilor, iar PSG îi oferă lui Sergio Ramos şansa se semna un mega contract, de 20 de milioane de euro pe sezon, dacă va veni pe Parc des Princes liber de contract. Ramos vrea un contract pe doi ani, Realul e gata să-i ofere o înţelegere pe doar un an, iar aici s-a blocat totul.

La PSG, fundaşul spaniol ar urma să semneze un contract pe o durată mai lungă, pe trei ani. Francezii îi vor trimite oferta lui Ramos pe 1 ianuarie, atunci când căpitanul de pe "Bernabeu" va intra în ultimele şase luni de contract cu Real Madrid şi va putea negocia sau chiar semna cu oricine doreşte.



Deportes Cuatro susţine că Real Madrid e gata să-i ofere un contract de un an cu opţiune de prelungire pe încă unul, dar nu pomeneşte nimic despre vrea mărire salarială.

Afla mai multe despre: real madridofertapsgsergio ramoscontract 

viewscnt
Articole similare