Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ totală în Liga I. Transferuri spectaculoase la FCSB. Becali aruncă milioane de euro pentru trei jucători de top din naţională

BOMBĂ totală în Liga I. Transferuri spectaculoase la FCSB. Becali aruncă milioane de euro pentru trei jucători de top din naţională

FCSB

Comentarii

FCSB este foarte aproape de a se despărţi de jucători importanţi din lot, însă Gigi Becali se pregăteşte să investească din nou sume importante în transferuri în vara acestui an.

FCSB are cei mai râvniţi jucători din Liga I, iar acest lucru se vede în ofertele venite chiar şi în această perioadă de criză din fotbalul mondial. Gigi Becali a primit, rând pe rând, propuneri importante de la cluburi din Europa sau din MLS pentru transferurile a doi dintre cei mai talentaţi jucători din Liga I.

Dennis Man este jucătorul trecut în fruntea listei de transferuri de mai multe cluburi de tradiţie din Olanda, Italia sau Anglia. Feyenoord a fost prima care şi-a trimis oficialii la Bucureşti pentru a discuta cu jucătorul şi cu Gigi Becali, însă oferta nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor patronului de la FCSB. Clubul batav oferea şapte milioane de euro pentru Dennis Man, însă Becali aşteaptă zece milioane de euro, sumă pe care sunt dispuse mai multe cluburi să o plătească.

Becali pregăteşte marea lovitură. FCSB, trei transferuri spectaculoase

Atalanta şi Fiorentina, din Serie A, Fenerbahce, din Turcia, sau Sheffield United, revelaţia actualului sezon din Premier League, vor să-l aducă în vară pe Dennis Man. Nici Florinel Coman nu duce lipsă de oferte. Mijlocaşul de 22 de ani este dorit de Orlando City, din MLS, şi de AS Roma, astfel că Gigi Becali se pregăteşte să încaseze sume importante de bani pentru fotbalul românesc în vara acestui an.

În urma transferurilor pe care speră să le reuşească, patronul de la FCSB e pregătit să investească serios pentru ca roş-albaştrii să nu mai rateze din nou titlul în Liga I, ultimul fiind cucerit în 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Dacă Bogdan Planic se va despărţi de FCSB în vară, iar Andrei Miron este dorit insistent de un club din Rusia, Gigi Becali s-a reorientat rapid şi a găsit jucătorii potriviţi pentru a-i întări defensiva lui Bogdan Argeş Vintilă.

Radu Boboc şi Virgil Ghiţă sunt cei doi fundaşi pe care patronul de la FCSB speră să-i aducă de la FC Viitorul. Primul este fundaş dreapta, iar cel de-al doilea evoluează pe poziţia de fundaş central. Cu evoluţii bune în tricoul echipei lui Gheorghe Hagi, dar şi în reprezentativa de tineret a României, Ghiţă şi Boboc l-au convins pe Becali că merită transferurile la FCSB.

Latifundiarul din Pipera e pregătit să plătească două milioane de euro pentru a-i lua la pachet pe cei doi fundaşi. În plus, după plecarea lui Cristi Bălgrădean, jucător care se va alătura din vară campioanei CFR Cluj, Gigi Becali vrea să-l aducă la FCSB şi pe titularul din poarta celor de la FC Viitorul, Cătălin Căbuz, jucător în schimbul căruia vrea să plătească 1 milion de euro.

  • 800 de mii de euro este cota lui Cătălin Căbuz, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 900 de mii de euro valorează Virgil Ghiţă, în timp ce Radu Boboc este evaluat la 1,1 milioane de euro

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare