Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un antrenor celebru a recunoscut negocierile cu AC Milan: "Am avut întâlniri cu agentul meu"

Un antrenor celebru a recunoscut negocierile cu AC Milan: "Am avut întâlniri cu agentul meu"

AC Milan

Comentarii

AC Milan se pregăteşte de un nou "restart". Conducerea clubului rossonero caută un nou antrenor pentru sezonul viitor, iar un celebru tehnician a recunoscut că a fost contactat de clubul italian.

Ralf Rangnick (61 de ani) a confirmat, într-un interviu pentru cotidianul german Bild, ceea ce presa din Italia scrie deja de luni bune. Fostul antrenor de la RB Leipzig a fost contactat de AC Milan pentru a prelua poziţia de antrenor, însă negocierile au fost oprite, cel puţin momentan. 

"AC Milan m-a întrebat dacă sunt disponibil şi apoi am informat Red Bull şi am avut întâlniri cu agentul meu. A venit pandemia de coronavirus şi în acest moment există probleme mult mai mari", a declarat Rangnick pentru Bild. 

Dorinţa celor de la AC Milan de a îl aduce pe Rangnick a creat şi controverse la clubul italian. Zvonimir Boban, fostul director sportiv al echipei, l-a acuzat pe Ivan Gazidis că a negociat cu antrenorul german pe la spatele lui şi al lui Paolo Maldini. După ieşirea publică a lui Boban, acesta a fost dat afară de Milan. 

În acest moment, Stefano Pioli este antrenorul lui AC Milan. El l-a înlocuiat la începutul sezonului actual pe Marco Giampaolo. 

Afla mai multe despre: ac milanralf rangnick 

viewscnt
Articole similare