Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Un candidat la preşedinţia Barcelonei e gata să renunţe la Messi: "Dacă nu accepta asta, va pleca!"

BOMBĂ! Un candidat la preşedinţia Barcelonei e gata să renunţe la Messi: "Dacă nu accepta asta, va pleca!"

FC Barcelona

Comentarii

Viitorul lui Leo Messi (33 de ani) la FC Barcelona e incert în continuare, iar starul argentinian ar putea pleca de pe Camp Nou, după 16 ani, dacă nu va fi convins de proiectul celui care va fi ales noul preşedinte al clubului pe 24 ianuarie, la alegeri. Emili Rousaud, unul dintre candidaţi, a anunţat că Leo Messi va trebui să accepte o reducere a salariului dacă el va ieşi preşedinte, altfel va pleca oricum de la FC Barcelona.

Un candidat la preşedinţia Barcelonei e gata să renunţe la Messi: "Dacă nu acceptă asta, va pleca!"

Leo Messi a vrut să plece de la FC Barcelona în vara lui 2020, după o umilinţă cu Bayern în Liga Campionilor, 2-8. Argentinianul a vrut să profite de o clauză care-i permitea să plece liber, însă clubul a refuzat cererea lui Messi pe motiv că fotbalistul trebuia să fi anunţat în prealabil pănă pe 10 iunie 2020. Totuşi, Messi mai are contract cu FC Barcelona până în vara lui 2021, iar viitorul său fotbalistic e în aer.

Emili Rousaud, unul dintre candidaţii la preşedinţia Barcelonei - şi om care a fost în conducerea clubului alături de fostul preşedinte Josep Maria Bartomeu -, a anunţat că în cazul în care va fi ales preşedinte al formaţiei catalane Messi va trebui să accepte o reducere a salariului, având în vedere situaţia economică a clubului. Altfel, acesta va pleca oricum de pe Camp Nou. În ianuarie 2021, Leo Messi va putea negocia liber sau chiar semna cu orice echipă doreşte.

"Va trebui să stăm de vorbă cu Messi şi să-i cerem o reducere a salariului. Acum, la cum stau lucrurile, nu ne permitem. Îi vom cere să facă acest sacrificiu. Dacă nu accepta asta, atunci va pleca. Messi a scris cele mai importante pagini din istoria clubului. Trebuie să ne onorăm legendele, dar realitate asta este. Cred că trebuie să spunem lucrurile aşa cum sunt. Vom face toate eforturile necesare pentru ca el să rămână, dar vom pune mereu pe primul loc interesele clubului", a declarat Rousaud, potrivit Marca.



Leo Messi e cel mai important fotbalist al Barcelonei din ultimii 15 ani şi a câştigat şase Baloane de Aur, un record absolut, toate în tricoul catalanilor.

Un candidat la preşedinţia Barcelonei e gata să renunţe la Messi, dar a promis că-l readuce pe Neymar!

Emili Rousaud e omul care a promis că, dacă va fi ales preşedinte, îl va readuce pe Neymar înapoi la FC Barcelona. Brazilianul a plecat la PSG în vara lui 2017, pentru o sumă record de 222 de milioane de euro, iar de atunci a încercat de două ori să revină. Fără succes, însă. Acum, Rousaud a anunţat că are o înţelegere pentru revenirea lui Neymar pe Camp Nou dacă va ieşi preşedinte pe 24 ianuarie.

Potrivit lui Rousaud, Neymar ar putea reveni la FC Barcelona cu două condiţii. Una dintre ele ar fi să renunţe la procesul pe care-l are intentat împotriva fostului său club pentru o presupusă datorie, iar a doua ar fi ca Emili Rousaud să câştige lupta cu Victor Font, Joan Laporta, Toni Freixa sau Jordi Farre pentru scanului de preşedinte de pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: leo messi barcelonaleo messi plecare fc barcelonaleo messi emili rousaud barcelonoamessi salariu barcelonarousaud messi salariu barcelona 

viewscnt
Articole similare