Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiune electorală sau transfer-bombă? Neymar şi alte mutări tari, printre "asigurările" unuia dintre candidaţii la preşedinţia Barcelonei

Promisiune electorală sau transfer-bombă? Neymar şi alte mutări tari, printre "asigurările" unuia dintre candidaţii la preşedinţia Barcelonei

FC Barcelona

Comentarii

Unul dintre candidaţii la preşedinţia Barcelonei promite revenirea lui Neymar (28 de ani), brazilianul plecat la PSG, pe Camp Nou în cazul în care va câştiga alegerile.

Neymar, înapoi la FC Barcelona! Cu două condiţii

Alegerile prezidenţiale de la FC Barcelona reprezintă o miză mare pentru cei intraţi în cursă. Unul dintre oamenii care şi-au anunţat candidatura este Emili Rousaud, fost membru în conducerea clubului în mandatul lui Josep Maria Bartomeu, dar care a plecat când a izbucnit scandalul Barca Gate. Rousaud încearcă să obţină voturi la alegeri cu promisiunea că "lucrează" la revenirea lui Neymar pe Camp Nou, dar şi la alte transferuri tari.

Astfel, Neymar se poate întoarce pe Camp Nou cu două condiţii. Una, ca Emili Rousaud să iasă preşedinte la alegerile de pe 24 ianuarie, iar a doua ca brazilianul să-şi retragă plângerea formulată împotriva fostei echipe pentru o presupusă datorie.

Neymar a plecat de la Barcelona la PSG în 2017, într-o tranzacţie de 222 de milioane de euro, care l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie. În mandatul lui Bartomeu, care a demisionat recent din funcţie, brazilianul Neymar a forţat de două ori revenirea pe Camp Nou, dar fără succes.

Afla mai multe despre: neymarbarcelonaemili rousaud 

viewscnt
Articole similare