Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBAZO la Real Madrid! Bale şi Marcelo pleacă la pachet de pe Bernabeu! Un club uriaş l-a contactat pe Florentino Perez

BOMBAZO la Real Madrid! Bale şi Marcelo pleacă la pachet de pe Bernabeu! Un club uriaş l-a contactat pe Florentino Perez

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale (31 de ani) şi Marcelo (32 de ani) pot pleca la pachet de la Real Madrid. Inter Miami, echipa lui David Beckham din MLS, vrea să-i transfere pe cei doi grei care au scris istorie pe "Santiago Bernabeu", dar în ultimii ani au fost săriţi din schemă de antrenorul Zinedine Zidane. Inter Miami a mai transferat, în 2020, un fost jucător de la Real Madrid.

BOMBAZO la Real Madrid! Un club cu putere financiară uriaşă îi vrea pe Bale şi Marcelo, la pachet

Fost jucător la Real Madrid la rândul său, David Beckham şi-a făcut echipă în MLS şi acum vrea ca brandul său, Inter Miami, să devină cunoscut. Astfel, vrea să transfere fotbalişti importanţi, cu CV în Europa, care să atragă suporterii. După ce l-a luat pe Higuain de la Juventus, care a jucat şi la Real Madrid în trecut, Beckham îi vrea acum pe Gareth Bale şi Marcelo la pachet.

Diario Gol anunţă că David Beckham a discutat cu Florentino Perez şi s-a interesat de preţul pe care ar trebui să plătească Inter Miami pentru a-i transferat pe cei doi grei care au scris istorie la Real Madrid în trecut, dar au fost traşi pe linie moartă de Zinedine Zidane. Bale şi Marcelo au câştigat câte patru Ligi ale Campionilor cu Real Madrid, dintre care trei la rând.

Ambii fotbalişti vor intra în ultimul an de contract în vara lui 2021, înţelegerile lor urmând să expire în iunie 2022.

Afla mai multe despre: gareth baletransferreal madridmarcelointer miamidavid beckham 

viewscnt
Articole similare