Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBAZO! Schimb incredibil de jucători Barcelona - Juventus. Pjanic, bani şi încă un fotbalist de la Torino, la schimb cu un "greu" de pe Camp Nou

BOMBAZO! Schimb incredibil de jucători Barcelona - Juventus. Pjanic, bani şi încă un fotbalist de la Torino, la schimb cu un "greu" de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Juventus au bătut palma pentru un schimb incredibil de jucători. Catalanii dau o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor.

Cele două cluburi negociază deja de mai multă vreme pentru a găsi o variantă în care Miralem Pjanic (30 de ani) să treacă pe Camp Nou şi se pare că au găsit-o. Sport scrie că Barcelona şi Juventus au ajuns la un acord de principiu pentru un schimb neaşteptat de jucători. Concret, Barcelona îl trimite la Torino pe Nelson Semedo (25 de ani), iar în schimbul fundaşului portughez îi primeşte pe Mattia De Sciglio (27 de ani) şi Miralem Pjanic, dar şi 25 de milioane de euro.

Sursa citată scrie că negocierile dintre Barcelona şi Juventus au durat mai multe ore până să se ajungă la o înţelegere şi la acest schimb de fotbalişti. În următoarele ore, Nelson Semedo şi şefii lui Juventus vor negocia contractul fundaşului portughez pe Allianz Stadium. Pjanic şi De Sciglio şi-au dat deja acordul să vină pe Camp Nou şi şi-au negociat deja viitoarele contracte.

Jorge Mendes, agentul lui Nelson Semedo, au pus deja bazele unui acord pentru contractul fotbalistului în Italia. Valoarea de piaţă a lui Semedo i-a permis Barcelonei să negocieze astfel, iar cele 25 de milioane încasate în această tranzacţie vor fi utilizate pentru a completa la transferul lui Lautaro Martinez (22 de ani), decarul lui Inter.



Conform înţelegerii dintre cluburi, fotbaliştii vor termina actualul sezon, întrerupt din cauza pandemiei de COVID-19, cu actualele lor cluburi. Semedo, Pjanic şi De Sciglio vor schimba echipele la startul viitorului sezon competiţional, oricând ar urma să înceapă acesta. Doar în cazul în care Liga Campionilor va reveni în septembrie, atunci cei trei fotbalişti vor schimba cluburile mai repede.

Semedo era asul din mâneca Barcelonei. Portughezul era dorit de Manchester City, ceea ce ar fi însemnat venirea lui Cancelo pe Camp Nou + alte 25 de milioane de euro pentru catalani, apoi Inter şi, în final, Juventus au intrat în cursa pentru semnătura fundaşului dreapta lusitan.

Afla mai multe despre: barcelonajuventusschimbpjanicde scigliosemedo 

viewscnt
Articole similare