Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bonucci le-a cerut scuze fanilor, după înfrângerea ruşinoasă suferită de Juventus în meciul cu Fiorentina: "Nu mai e nimic de adăugat"

Bonucci le-a cerut scuze fanilor, după înfrângerea ruşinoasă suferită de Juventus în meciul cu Fiorentina: "Nu mai e nimic de adăugat"

Juventus

Comentarii

Leonardo Bonucci, căpitanul lui Juventus, le-a cerut scuze fanilor în numele coechipierilor săi după evoluţia dezamăgitoare din înfrângerea cu Fiorentina, scor 0-3, primul eşec înregistrat în actualul sezon din Serie A pentru campioana Italiei.

Bonucci a greşit flagrant la două dintre golurile oaspeţilor: ''Cel mai slab Juventus din această prima jumătate a sezonului. Le cer scuze fanilor. Nu mai e nimic de adăugat'', a postat Bonucci pe contul său de Instagram.

Banderola de căpitan a lui Juventus i-a revenit lui Bonucci în absenţa lui Giorgio Chellini, care este accidentat.

Eşecul ''Bătrânei Doamne'' a venit surprinzător la trei zile după ce a învins-o pe Parma cu 4-0 în Serie A.

Juve a avut prestaţii bune în acest sezon, în special în Liga Campionilor, unde a reuşit să câştige cu 3-0 chiar pe terenul celor de la FC Barcelona şi a încheiat grupa pe primul loc. Însă inconstanţa din campionat a îndepărtat-o temporar pe Juventus din lupta pentru al zecelea titlu consecutiv. Cu şase victorii, şase remize şi o înfrângere, Juventus ocupă locul patru, la şapte puncte de liderul AC Milan.

Afla mai multe despre: fiorentinajuventuschiellinibonucci 

viewscnt
Articole similare