Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bonucci, OUT de la Juventus. Fundaşul italian s-a săturat de problemele financiare de la Torino şi va ajunge la un gigant din Premier League

Bonucci, OUT de la Juventus. Fundaşul italian s-a săturat de problemele financiare de la Torino şi va ajunge la un gigant din Premier League

Juventus

Comentarii

Se pregăteşte o mutare de senzaţie la nivelul fotbalului european. Unul dintre cei mai importanţi fundaşi din ultimii zece ani, campion european cu naţionala ţării sale, este pe lista unui club de top din Premier League. Jucătorul în cauză este italianul Leonardo Bonucci (35 de ani).

Juventus a primit o veste uriaşă în cursul zilei de joi, 20 aprilie, atunci când şi-a primit înapoi cele 15 puncte, cu ajutorul cărora a urcat pe podiumul din Serie A.

Totuşi, decizia nu este încă definitivă, iar cazul încă se judecă, cum nici problemele financiare de la club nu au dispărut.

Juventus şi-a primit punctele, dar jucătorii pleacă. Bonucci şi-a anunţat intenţia de a pleca

În această situaţie, nu este de mirare că mai mulţi jucători vor să o părăsească pe Juventus cât mai curând posibil, adică la vară.

Leonardo Bonucci este ultimul dintre ei. Bătrânul fundaş central nu ar duce lipsă de oferte şi este dorit mai ales în Premier League.

Destinaţia: Manchester City, conform italienilor de la calciomercatoweb, care notează că Pep Guardiola este un mare admirator al deja legendarului fundaş italian.

Ar fi o win-win pentru toate părţile implicate. Juventus ar scăpa de salariul uriaş al jucătorului şi şi-ar întineri lotul, pentru Bonucci ar fi prima experienţă în afara Italiei, iar City s-ar alege cu un fundaş cu o vastă experienţă ce ar ajuta clubul la îndeplinirea tuturor obiectivelor puse în joc.

Suma de transfer nu ar fi una deloc mare, având în vedere faptul că Bonucci va împlini 36 de ani în luna mai, iar contractul său cu torinezii expiră în 2024.

Leonardo Bonucci a ajuns la Juventus în 2010, unde a jucat până în prezent cu o singură excepţie, sezonul 2017-2018, când a evoluat la AC Milan. La începutul carierei a fost şi la cea de-a treia mare echipă a Italiei, Inter.

Bonucci a bifat 497 de meciuri, 37 de goluri şi 10 pase decisive în tricoul lui Juventus, alături de care a câştigat o sumedenie de trofee şi a jucat două finale de Champions League. Este şi campion european cu Italia, în 2021.

La Manchester City, Bonucci ar urma să se lupte pentru un loc de titular cu Dias, Stones, Akanji şi Ake, întrucât Laporte va părăsi formaţia engleză.

Afla mai multe despre: bonuccijuventusmanchester city 

viewscnt
Articole similare