Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Contract pe cinci ani şi salariu uriaş. Înlocuitorul lui Messi la Barcelona semnează

BOOM! Contract pe cinci ani şi salariu uriaş. Înlocuitorul lui Messi la Barcelona semneazăgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Ansu Fati (18 ani), "diamantul" Barcelonei, a revenit cu gol în echipa catalanilor după o accidentare care l-a chinuit aproape un an de zile, iar şefii de pe Camp Nou îi pregătesc un nou contract. Considerat de toată lumea înlocuitorul de drept al lui Messi, Ansu Fati va primi un nou contract, cel mai probabil pe următorii cinci ani, cu un salariu mai mare decât cel actual.

Barcelona îl "blindează" pe Ansu Fati. Contract nou şi salariu uriaş pentru urmaşul lui Messi

Ansu Fati mai are contract cu Barcelona până în 2022, cu opţiune de prelungire automată până în 2024, dar Joan Laporta şi şefii de pe Camp Nou vor să-i ofere o nouă înţelegere "perlei" din Catalonia. Potrivit jurnalistei Helena Condis, Barcelona pregăteşte un nou contract pentru Ansu Fati, mai lung de 2024, cel mai probabil pentru următorii cinci sau şase ani.

Mai mult, sursa citată scrie că Barcelona are de gând să "umble" şi la salariul lui Ansu Fati, dar şi la anumite bonusuri din contractul pe care i-l vor pune pe masă. Puţin peste patru milioane de euro pe an câştigă în prezent Ansu Fati la FC Barcelona, brut, iar cu tot cu bonusuri ar putea ajunge la dublul sumei dacă va accepta noua propunere a catalanilor.

Conducerea clubului l-a anunţat demult pe jucător ca are de gând să pună la punct un nou contract pentru el, iar dorinţa clară a lui Ansu Fati e de a rămâne pe Camp Nou. Mai ales după ce i s-a dat numărul 10, cel pe care l-au purtat Messi şi alţi fotbalişti de legendă ai Barcelonei.

Ansu Fati a revenit cu gol în echipa Barcelonei după accidentare

Duminică, 26 septembrie, Ansu Fati a revenit pe teren pentru Barcelona după 286 de zile. "Wonderkid-ul" catalan s-a accidentat într-un meci cu Betis, pe Camp Nou, în octombrie 2020. Problemele la genunchi l-au ţinut departe de teren aproape un, dar Ansu Fati şi-a făcut revenirea cu stil. A marcat la 10 minute după ce a fost introdus de gazon, în prelungirile partidei cu Levante, încheiată scor 3-0 pentru formaţia blaugrana.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ansu Fati în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ansu faticontractbarcelona 

viewscnt
Articole similare