Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Dat ca sigur la Real Madrid, Haaland vrea la altă echipă. A cerut ca transferul să se facă imediat

BOOM! Dat ca sigur la Real Madrid, Haaland vrea la altă echipă. A cerut ca transferul să se facă imediat
Comentarii

Erling Haaland (20 de ani) şi-a ales viitoare echipă şi vrea să se transfere încă din această vară. Atacantul norvegian al Borussiei Dortmund vrea să ajungă la Chelsea, campioana Europei, în această perioadă de mercato. Jurnalistul britanic Ian McGarry este cel care a propagat informaţia în mediul online.

Erling Haaland şi-a ales viitoare echipă şi vrea neapărat transferul în această vară. Chelsea, marea sa dorinţă

Transferul lui Erling Haaland este următoarea "telenovelă" care stă să înceapă, în această perioadă de mercato. Atacantul norvegian e unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din Europa, cu Real Madrid, Barcelona, Bayern şi Manchester City pe urmele sale, însă se pare că acesta preferă altă destinaţie. Potrivit jurnalistului Ian McGarry, citat de AS, Haaland vrea neapărat la Chelsea.

Haaland a ales-o pe Chelsea, campioana Europei, şi se pare că nu vrea să mai aştepte până în vara lui 2022, când va avea o clauză de 75 de milioane de euro. Norvegianul vrea să ajungă la Chelsea în această vară, astfel că Roman Abramovich şi ai săi trebuie să se mişte repede şi să facă o ofertă. AS scrie că Dortmund cere 200 de milioane de euro în schimbul lui Erling Haaland, însă e greu de crezut că această sumă va fi atinsă.

"Erling Haaland speră că se va transfera la Chelsea înainte ca noul sezon să înceapă. Ăsta e un lucru de rezolvat între Mino Raiola, agentul său, şi Chelsea. Dar, pe scurt, chiar şi cu dorinţa jucătorului de a se transfera la Chelsea, nu va fi o situaţie uşor de rezolvat!", a spus jurnalistul Ian McGarry, într-un podcast.

Norvegianul Erling Haaland e o adevărată maşinărie de goluri. Atacantul a înscris de 41 de ori şi a livrat 12 pase de gol în 41 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de Borussia Dortmund. În prezent, acesta are o cotă de piaţă impresionantă. Site-ul de specialitate transfermarkt.com îl cotează la nu mai puţin de 130 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: erling haalandtransferchelseaborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare