Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Laporta, lovitură uriaşă: 440 de milioane de euro! Barca redevine extraterestră!

BOOM! Laporta, lovitură uriaşă: 440 de milioane de euro! Barca redevine extraterestră!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi-a găsit doi noi sponsori pentru tricourile de joc şi de antrenament şi va încasa, din sponsorizare, cea mai mare sumă anuală din istoria fotbalului. Barcelona va încasa nu mai puţin de 440 de milioane de euro în cinci ani din partea celor doi sponsori.

BOOM! Laporta, lovitură uriaşă: 440 de milioane de euro! Barca redevine extraterestră!

Joan Laporta şi şefii Barcelonei au găsit doi noi sponsori pentru tricourile de joc ale catalanilor. Preşedintele Barcelonei a reuşit să bată palma cu două companii care vor "pompa" nu mai puţin de 440 de milioane de euro în FC Barcelona, în următorii cinci ani.

Jurnalistul spaniol Fernando Polo, de la Mundo Deportivo, a anunţat că Barcelona s-a înţeles cu Spotify pentru un contract pe cinci ani. Spotify va fi principalul sponsor de pe tricourile Barcelonei şi va plăti nu mai puţin de 340 de milioane de euro în următorii cinci ani de contract.

În plus, Barcelona s-a înţeles şi cu Polkadot, o companie de pe piaţa cryptomonedelor, care va "pompa" în conturile catalanilor 100 de milioane de euro în următorii cinci ani. Sursa citată scrie că, în totalite - pe an -, Barcelona va încasa 85 de milioane de euro, cea mai mare sumă anuală din istorie pentru un club de fotbal, din cotnracte de sponsorizare.

Banii încasaţi din sponsorizări vor ajuta clubul să iasă din situaţia financiară grea în care se află şi să fie competitiv pe piaţa transferurilor pentru a construi o nouă echipă tare pe Camp Nou. Erling Haaland (21 de ani), atacantul Borussiei Dortmund, e marele transfer la care visează Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, pentru perioada de mercato din vară.

Fondatorul Spotify a vrut să cumpere Arsenal

În septembrie 2021, Daniel Ek, unul dintre fondatorii Spotify, a vrut să intre în fotbal şi să cumpere Arsenal. Thierry Henry a garantat pentru seriozitatea lui Daniel Ek, care a oferit nu mai puţin de 1,8 miliarde de euro pentru a cumpăra Arsenal de la Stan Kroenke, actualul patron al "tunarilor". Totuşi, afacerea nu s-a realizat în cele din urmă, iar acum Spotify va fi sponsorul principal al Barcelonei.

Afla mai multe despre: barcelonasponsorilaportacontract 

viewscnt
Articole similare