Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un nou atac dur la adresa jucătorilor din naţionala României. După Boloni, un alt fost mare fotbalist e sigur: "Nu mai avem valori, e foarte clar"

EXCLUSIV | Un nou atac dur la adresa jucătorilor din naţionala României. După Boloni, un alt fost mare fotbalist e sigur: "Nu mai avem valori, e foarte clar"

Echipa națională

Comentarii

Fost coleg cu Ladislau Boloni la Steaua, Adrian Bumbescu este de acord cu antrenorul de 68 de ani, care a declarat că naţionala României n-are un jucător talentat în cadrul lotului.

"Am urmărit şi eu declaraţiile făcute de Ladislau Boloni. Părerea mea este că el cunoaşte cel mai bine situaţia, ştie mai bine de ce a refuzat acest contract cu FRF. Dar cu un lucru sunt şi eu de acord în ceea ce a spus el.

Da, nu cred că mai avem valori în fotbalul românesc şi acest lucru se vede foarte clar. Nu avem jucători care să se evidenţieze în mod special datorită valorii pe care o au. Soluţia de redresare a fotbalului românesc este una singură: înfiinţarea mai multor academii de fotbal, după modelul lui Hagi, cu menţiunea că ar trebui să existe un cadru de organizare un pic diferit.

Copiii ar trebui să stea în cantonament 24/24, să beneficieze de casă, masă, şcoală şi, foarte important, de cât mai multe turnee de pregătire. Doar aşa vom avea posibilitatea să vorbim peste câţiva ani de valoare în fotbalul românesc" , a declarat Adrian Bumbescu pentru Telekom Sport.

În cariera sa, Boloni, 68 de ani, le-a mai pregătit pe Nancy, Sporting Lisabona, Rennes, AS Monaco, Standard Liege, Lens, Antwerp, naţionala României şi echipe din Zona Golfului.

Oficialii federaţiei au discutat în ultimele luni cu Ladislau Boloni, Adrian Mutu şi Edward Iordănescu pentru postul de selecţioner. Anterior, FRF a discutat şi cu Dan Petrescu, Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. "Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: adrian bumbescu 

viewscnt
Articole similare