Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM. Mirel Rădoi dă cea mai mare lovitură a carierei şi semnează cu un club de top. Salariu fabulos pentru antrenorul român

BOOM. Mirel Rădoi dă cea mai mare lovitură a carierei şi semnează cu un club de top. Salariu fabulos pentru antrenorul român

Fotbal

Comentarii

Mirel Rădoi (42 de ani) a primit o ofertă uriaşă: 2.500.000 de euro pe sezon!

Potrivit informaţiilor oferite de fanatik.ro, antrenorul român Mirel Rădoi a fost ofertat de Al Jazira, una dintre cele mai puternice formaţii din Emiratele Arabe Unite.

Mirel Rădoi, dorit la Al Jazira

În acest moment, Mirel Rădoi este antrenorul formaţiei Al-Bataeh, tot din Emiratele Arabe Unite, unde ocupă locul 7, cu 16 puncte, după 12 etape scurse.

  • De partea cealaltă, Al Jazira este pe locul 6, cu 20 de puncte.

Al Jazira este patronată de şeicul Mansour bin Zayed, cel care se ocupă şi de destinele celor de la Manchester City, aşa că banii nu sunt o problemă.

Sursa citată anunţă că Mirel Rădoi este ademenit cu un salariu uriaş - 2.500.000 de euro pe sezon. Aşadar, următoarele zile sunt decisive pentru încheierea acestei înţelegeri. Rămâne de văzut dacă antrenorul român îşi va da acordul.

  • Recent, la Al Jazira a jucat fostul atacant al celor de la Viitorul Constanţa şi FCSB, actualmente la Al-Okhdood, Florin Tănase.

Cei mai importanţi jucători din lotul celor de la Al Jazira sunt Karim Rekik - 4.000.000 de euro, Alejandro Pozuelo - 2.800.000 de euro, Ali Mabkhout - 2.500.000 de euro şi Aboubakar Kamara - 2.500.000 de euro.

De-a lungul carierei sale, Mirel Rădoi le-a antrenat pe FCSB, România U21, România, România U23, Universitatea Craiova, Al Tai şi, din vara lui 2023, pe Al-Bataeh.

Afla mai multe despre: mirel radoial bataehal jaziraemiratele arabe unite 

viewscnt
Articole similare