Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Primele două transferuri după venirea lui Todoran la FCSB. Marele tun dat de Becali cu doi jucători de naţională

BOOM! Primele două transferuri după venirea lui Todoran la FCSB. Marele tun dat de Becali cu doi jucători de naţională

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a dezamăgit din nou fanii, a ratat titlul în Liga I şi în actualul sezon, iar ultimul campionat cucerit de roş-albaştri a rămas cel din 2015.

Şase ani au trecut de la ultimul titlu câştigat de FCSB în Liga I. Constantin Gâlcă era antrenorul echipei de atunci, însă Gigi Becali n-a fost impresionat de cele trei trofee cucerit de echipa sa în 2015 şi l-a adus pe Mirel Rădoi pe banca tehnică a echipei.

După doar câteva luni, însă, actualul selecţioner al României şi-a dat demisia, iar antrenorii care l-au urmat la FCSB, printre care şi Laurenţiu Reghecampf, Mihai Teja sau Nicolae Dică, n-au reuşit să mai câştige campionatul în lupta cu Astra, cu FC Viitorul şi cu CFR Cluj, care şi-a adjudecat ultimele patru titluri de campioană.

BOOM! Primele două transferuri după venirea lui Todoran la FCSB. Marele tun dat de Becali cu doi jucători de naţională

Astfel, după numirea lui Dinu Todoran pe banca tehnică, în urma demisiei lui Toni Petrea, Gigi Becali urmăreşte acum să-şi întărească lotul echipei. Iar primele sale două transferuri sunt pe posturile de fundaş stânga şi mijlocaş central. Mai exact, latifundiarul din Pipera negociază pentru venirile lui Alexandru Creţu şi Florin Ştefan, ambii liberi de contract.

"Pe Creţu şi Ştefan vreau să-i iau. Dacă nu vor, vin alţii. Îi aduc la FCSB cu macaraua?" , a declarat Gigi Becali la Look Sport.

Becali a vrut să-l transfere pe Ştefan la FCSB şi în 2019, în vară, după parcursul foarte bun de la Euro U21 al reprezentativei de tineret a României, însă n-a reuşit să bată palma cu oficialii lui Sepsi pentru suma de transfer.

În ultimele luni, Gigi Becali a negociat intens transferul lui Alexandru Creţu la FCSB. Mai ales că internaţionalul român poate veni liber de contract, o condiţie care-l încântă pe patronul roş-albaştrilor.

Site-ul svet24.si scrie că Alexandru Creţu este dorit de Partizan Belgrad, dar în ultimele zile a primit o ofertă foarte tentantă şi de la Dinamo Zagreb.

Oferta făcută de Gigi Becali pentru Creţu este, totuşi, consistentă. Patronul de la FCSB i-a propus un salariu lunar de 15.000 de euro şi o primă de instalare de 100.000 de euro. Totuşi, Dinamo Zagreb i-ar putea pune pe masă un contract cu un salariu anual de 400.000 de euro, adică aproximativ 33.000 de euro pe lună.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare