Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Boost" important pentru FC Barcelona înainte de El Clasico. Un "greu" revine în primul "11" al catalanilor

"Boost" important pentru FC Barcelona înainte de El Clasico. Un "greu" revine în primul "11" al catalanilor

FC Barcelona

Comentarii

Veşti bune la Barcelona înainte de El Clasico. Ernesto Valverde, antrenorul catalanilor, a anunţat că Jordi Alba şi Nelson Semedo şi-au revenit după accidentări şi vor putea fi folosiţi în marele meci contra rivalei Real Madrid. Până la Clasico, Barcelona mai are de jucat cu Real Sociedad, un meci extrem de greu dacă lăum în considerare istoricul rezultatelor obţine de formaţia blaugrana pe terenul bascilor.

Alba şi Semedo au revenit la antrenamentele Barcelonei, la capacitate maximă, iar Valverde îi va putea folosi pe amândoi în ambele partide. "Se antrenează bine încă de la ultimul meci jucat în campionat. Pentru meciul cu Inter n-au avut accpetul medicilor, de aceea n-au fost în lot. Au arătat bine la antrenament, să sper că vor fi la capacitate maximă", a spus Valverde la conferinţa de presă, pentru ca mai apoi să avertizeze că meciul cu Sociedad nu e unul uşor.

"De-a lungul anilor, meciul cu Sociedad a fost o deplasare grea pentru echipă. Recent, am reuşit să câştigăm, dar înainte de victroiile noastre din utlimul timp a fost o serie lungă de meciuri fără victorie pe Anoeta. Ei au un sezon bun, sunt pe locul patru în clasament, joacă bine", a mai spus Valverde.

  • Partida cu Real Sociedad e ultima înainte de El Clasico. Barcelona joacă împotriva Realului, pe Camp Nou, miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: jordi albasemedobarcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare