Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borcea a dezvăluit tot! De ce nu se mai implică Becali la FCSB! ”Nu mai este Gigi cel de dinainte!”

Borcea a dezvăluit tot! De ce nu se mai implică Becali la FCSB! ”Nu mai este Gigi cel de dinainte!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a încetat să se mai implice la FCSB, iar acum Edi Iordănescu are putere de decizie.

Cristi Borcea, fostul acţionar de la Dinamo, a dezvăluit că a purtat o discuţie cu patronul FCSB, iar acesta i-a dezvăluit că a renunţat total să se mai implice la echipă. El a luat această decizie deoarece fotbalul nu l-ar mai interesa. De asemenea, Borcea susţine că Becali a luat o decizie bună când a hotărât să îl pună la cârma echipei pe Edi Iordănescu. 

”Nu mai este Gigi cel de dinainte!”

”Am vorbit alaltăieri cu Gigi Becali. Nu se mai implică şi nu-l mai interesează, aşa mi-a zis. Nu mai este Gigi Becali cel de dinainte, să înţelegeţi, nu-l mai interesează. Îl interesează familia şi biserica. Fotbalul e un hobby, o afacere care să producă bani. A făcut cea mai bună alegere că l-a lăsat pe Edi Iordănescu să conducă. Şi eu am încredere în Edi Iordănescu”, a spus Borcea, pentru ProSport

Edi Iordănescu nu şi-a început bine mandatul la FCSB. În primul meci, a remizat cu Sepsi, scor 1-1, iar în următorul, a fost zdrobit de către CFR cu 1-4. După pauza echipelor naţionale, Iordănescu a câştigat admiraţia fanilor FCSB şi a dat de pământ cu Dinamo, scor 6-0. După rezultatul incredibil cu echipa din Ştefan cel Mare, antrenorul FCSB-ului a mai înregistrat 3 victorii: una în Cupa României şi două în Liga 1. 

Afla mai multe despre: becali-fcsb-borcea 

viewscnt
Articole similare