Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borcea are probleme mari | Direcţia Naţională Anticorupţie îl ancheteză pe fostul preşedinte al lui Dinamo!

Borcea are probleme mari | Direcţia Naţională Anticorupţie îl ancheteză pe fostul preşedinte al lui Dinamo!

Dinamo București

Comentarii

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a sesizat DNA în legătură cu posibile infracţiuni de abuz, fals şi corupţie în legătură cu favorizarea lui Cristi Borcea când era în închisoare.

FSANP susţine că Borcea figurează în evidenţe ca muncind 33 de zile în luna martie a anului 2018!  "Precizăm că problema esenţială a acordării permisiunilor de ieşire din penitenciar deţinutului Cristina Borcea este legată de interdicţia legală de a acorda această permisiune de ieşire din penitenciar unui deţinut care este cercetat sau urmărit penal ori are pe rolul organelor judiciare alte cauze", se arată într-un comunicat.
 
"În mod surprinzător aplicaţia de evidenţă a recompenselor are un mare gol în ceea ce priveşte corespondenţa dintre activităţile desfăşurate de deţinutul Cristian Borcea şi creditele primite, sistemul fiind în imposibilitatea de a înregistra automat activităţi care se suprapun. La ceilalţi deţinuţi nu sunt astfel de probleme, anchetatorii vor trebui să lămurească misterul", se mai scrie în documentul oficial la FSANP.
 

Afla mai multe despre: dinamoborceadnaproblemeanchetapuscarie 

viewscnt
Articole similare