Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund a dat lovitura: 23 de milioane pentru un fotbalist de mare perspectivă. A semnat pe cinci ani

Borussia Dortmund a dat lovitura: 23 de milioane pentru un fotbalist de mare perspectivă. A semnat pe cinci ani

Fotbal

Comentarii

Borussia Dortmund a pus la punct toate detaliile transferului lui Jude Bellingham (17 ani), considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din lume.

După ce a bătut palma cu jucătorul săptămâna trecută, oficialii celor de la Borussia Dortmund s-au înţeles şi cu omologii lor de la Birmingham asupra sumei de transfer: 23 de milioane de euro, ceea ce reprezintă un nou record pentru englezi, anunţă nemţii de la Bild. De asemenea, englezul a semnat cu Borussia un contract pe următoarele cinci sezoane.

Transferul lui Jude Bellingham îl depăşeşte pe cel al lui Che Adams, cumpărat de Southampton de la Birmingham pentru 17 milioane de euro.

La 17 ani, Bellingham are 30 de meciuri în Championship pentru Birmingham City, în care a marcat patru goluri şi a oferit trei pase decisive. Nemţii îl consideră pe Bellingham ca fiind o combinaţie între Jadon Sancho şi Dele Alli. Un jucător tânăr, extrem de tehnic, cu capacitate de efort şi bun pe ambele faze (ofensivă + defensivă), dar care se simte mai bine la mijlocul terenului decât în benzi.

Recent, Manchester United şi Manchester City au trimis oferte către Birmingham City, însă nici una nu s-a ridicat la nivelul celei oferite de Borussia Dortmund, iar Bellingham va ajunge alături de Jadon Sancho, Erling Haaland şi Marco Reus.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare