Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund a refuzat o ofertă astronomică pentru Jadon Sancho. "I-am spus să uite"

Borussia Dortmund a refuzat o ofertă astronomică pentru Jadon Sancho. "I-am spus să uite"
Comentarii

Directorul celor de la Borussia Dortmund a recunoscut că, în această vară, au refuzat o ofertă de peste 100 milioane de lire sterline din partea unui club din Anglia.

Reprezentaţii Borussiei Dortmund au recunoscut că, în această vară, au refuzat o ofertă de peste 100 milioane de lire sterline pentru aripa de doar 19 ani, Jadon Sancho, dorit insistent de marile puteri ale Angliei. Cei mai doritori s-au dovedit cei de la Manchester United, însă Oleg Gunnar Solsjakaer a fost neputincios în faţa redutei germane. Jadon Sancho este la Borussia Dormund încă din anul 2017, atunci când a părăsit pe Manchester City.

"Conducător al unui club important m-a intrebat dacă are vreo şansă să îl ia pe Sancho. I-am spus direct că poate să uite de acest lucru, iar de atunci nu m-a mai contactat. Sunt sigur că a înţeles ce am vrut să-i transmit", a spus Hans-Joachim Watzke, directorul celor de la Dortmund, pentru Ruhr Nachrichten.

Tot în această vară, Real Madrid şi Liverpool s-au interesat de transferul lui Jadon Sancho, dar nu i-a putut convinge pe oficialii lui Dortmund să renunţe la internaţionalul englez.

Afla mai multe despre: dortmund 

viewscnt
Articole similare