Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund vrea 140 de milioane pe Jadon Sancho. Un club din Premier League, posibilă destinaţie pentru starul englez

Borussia Dortmund vrea 140 de milioane pe Jadon Sancho. Un club din Premier League, posibilă destinaţie pentru starul englez

Borussia Dortmund

Comentarii

Jadon Sancho (19 ani) i-a costat pe cei de la Borussia Dortmund în urmă cu mai puţin de trei ani aproape 8 milioane de euro. În vară, starul englez le poate aduce un profit astronomic nemţilor.

În vara anului 2017, Borussia Dortmund aducea o tânără speranţă, pe nume Jadon Sancho. Englezul venea din academia lui Manchester City şi i-a costat la acea vreme pe nemţi 7,84 de milioane de euro. 

Aproape trei ani mai târziu, Sancho este apreciat la 120 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com şi poate fi cel mai mare transfer din istorie pe care îl face Borussia Dortmund. Jurnalistul Kevin Hatchard susţine că Chelsea este echipa din Premier League care îl poate transfera pe Jadon Sancho. Englezul, chiar dacă a crescut la City, a recunoscut în trecut că este un fan al londonezilor. 

140 de milioane de euro pentru Jadon Sancho

Problema este, însă, preţul. Acelaşi jurnalist este de părere că Borussia Dortmund va renunţa la Jadon Sancho dacă primeşte o ofertă de aproximativ 140 de milioane de euro, ceea ce ar fi un record absolut în istoria clubului. 

  • 29 de goluri şi 40 de assist-uri a reuşit Jadon Sancho în 84 de meciuri pentru Borussia Dortmund
  • În iunie 2022 îi expiră contractul lui Sancho cu BVB

Afla mai multe despre: jadon sanchotransferborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare