Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boston îşi continuă forma senzaţională din ultimele două luni şi a ajuns la un singur punct de liderul clasamentului NHL

Boston îşi continuă forma senzaţională din ultimele două luni şi a ajuns la un singur punct de liderul clasamentului NHL

Hochei pe gheață

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Bruins au încasat două goluri în primele 10 minute, dar au marcat apoi de 4 ori la rînd şi i-au învins pe Calgary Flames cu 5-2.

Seara de hochei a început la TD Garden cu o ceremonie emoţionantă. Boston a sărbătorit 40 de ani de la o performanţă unică în NHL: nu mai puţin de 11 jucători de la Bruins au marcat cel puţin 20 de goluri în sezonul 1977-78.

Toţi cei 11 performeri şi antrenorul acelei generaţii, celebrul Don Cherry, au fost invitaţi să dea lovitura de începere a meciului cu Calgary. Gazdele au fructificat momentul festiv şi au deschis scorul foarte rapid, după doar 28 de secunde, prin Riley Nash.

Canadienii, în căutarea celei de-a cincea victorii în ultimele 6 meciuri, au dat o replică senzaţională şi au egalat imediat prin Sam Bennett. Apoi vedeta lui Calgary, Johnny Gaudreau, absolvent al Boston College, a marcat golul de 2-1 înainte de jumătatea primei reprize.

Ritmul s-a mai potolit şi acest lucru le-a folosit americanilor, care au revenit şi au înscris alte 4 goluri până la final. Decisivă s-a dovedit a fi dubla lui Patrice Bergeron, care a ajuns la 27 de reuşite în actualul sezon regulat.

Boston reuşeşte astfel a 11-a victorie în ultimele 13 meciuri şi ajunge la 78 de puncte, la unul singur de primul loc în divizia Atlantic, în conferinţa de Est şi în clasamentul general al ligii.

Mâine dimineaţă, de la ora 02:00, Telekom Sport transmite în direct partida dintre Toronto Maple Leafs şi Columbus Blue Jackets.

Afla mai multe despre: bostonbruinsnhlcalgary flameshocheitelekom sport 

viewscnt
Articole similare