Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brazilianul care-i face pe fanii roş-albaştrilor să viseze: ”Ne va ajuta foarte mult”. Cât au costat transferurile efectuate de Steaua în această iarnă

Brazilianul care-i face pe fanii roş-albaştrilor să viseze: ”Ne va ajuta foarte mult”. Cât au costat transferurile efectuate de Steaua în această iarnă

Fotbal intern

Comentarii

Marius Lăcătuş, antrenorul formaţiei CSA Steaua a vorbit miercuri despre noile transferuri efectuate de formaţia din Ghencea. Brazilianul Matheus le dă mari speranţe antrenorilor, dar şi fanilor roş-albaştrii.

CSA Steaua a adus jucători în această iarnă, fără a plăti bani pentru transferuri. A confirmat-o inclusiv antrenorul Marius Lăcătuş într-o conferinţă de presă susţinută miercuri: ”S-au încheiat contracte de activitate sportivă, jucătorii au fost aduşi liberi de contract. Fotbalişti care au evoluat la cel puţin nivelul ligii a treia şi cred că ne vor ajuta să promovăm”.

Tehnicianul Stelei, probabil cel mai mare jucător al grupării roş-albastre din toate timpurile, ţinteşte foarte sus. Planurile lui Lăcătuş vizează în primul rând o promovare în Liga a treia, iar antrenorul roş-albaştrilor nu crede că echipa sa va avea probleme în a obţine biletele pentru eşalonul superior: ”Nu mă gândesc că vom rata promovarea. Eu le cer jucătorilor mei să evolueze de la un meci la altul. Nu vorbesc despre celelalte echipe care sunt angrenate în lupta pentru promovare, pentru că practic e greu să-i urmărim şi să facem o comparaţie. Până acum nu ne-a mers deloc rău în meciurile directe. Nu va fi uşor, dar eu sunt sigur că evoluţia echipei va fi una foarte bună” a spus Lăcătuş. 

Unul dintre cei mai interesanţi jucători aduşi în această iarnă de Steaua este un atacant brazilian, despre care Lăcătuş vorbeşte deja la superlativ: ”Matheus este un atacant brazilian, care nu a evoluat în turul campionatului, dar care sunt sigur că va aduce o îmbunătăţire la nivelul jocului, într-un compartiment în care am suferit puţin în jocurile din tur” a declarat Marius Lăcătuş.

Matheus Madeiros este un atacant născut pe 15 ianuarie 1997, deci care abia a împlinit 22 de ani. Măsoara 1.83 de cm şi are 76 de kilograme. Crescut la academia celor de la Friburguense, vârful a mai evoluat în cariera sa la Colorado AC (Brazilia) şi Speranţa Nisiporeni (Moldova).

Afla mai multe despre: marius lăcătuşcsa steauamatheus madeiros 

viewscnt
Articole similare