Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | 150 de milioane de euro pentru United şi un salariu FABULOS pentru Pogba! Surpriză URIAŞĂ în ceea ce priveşte destinaţia campionului mondial

BREAKING | 150 de milioane de euro pentru United şi un salariu FABULOS pentru Pogba! Surpriză URIAŞĂ în ceea ce priveşte destinaţia campionului mondial

Manchester United

Comentarii

Paul Pogba şi-a manifestat destul de clar intenţia de a pleca de la Manchester United. Spaniolii susţin că au aflat deja destinaţia francezului.

Şi nu este vorba despre Real Madrid. Don Balon notează că Florentino Perez nu vrea să ofere mai mult de 120 de milioane de euro pentru internaţionalul francez pentru a-l scoate pe Pogba de pe Old  Trafford. ”Suma i se pare mult prea mare lui Perez, în condiţiile în care Christian Eriksen costă mai puţin şi a avut un sezon mai bun” anunţă sursa citată.

Juventus a intrat pe fir şi e gata să-l aducă pe Pogba lângă Cristiano Ronaldo

Fosta sa echipă, Juventus Torino nu se uită în schimb la bani. Don Balon anunţă că actuala campioană a Italiei este gata să facă un efort financiar pentru a-l aduce înapoi pe Pogba, pe care l-a vândut la United pentru 105 milioane de euro.

”Cei de pe Allianz Stadium sunt dispuşi să ofere 150 de milioane de euro pentru Pogba şi un salariu de 20 de milioane de euro pe sezon pentru francez” anunţă sursa citată.

Juve are planul gata făcut. E gata să renunţe la Mandzukic care are oferte din China şi de la Borussia Dortmund, dar şi la Cuadrado care merge cel mai probabil în Premier League. În plus, Mattia Perin şi Paolo Dybala vor pleca şi ei, iar Juve îşi face calcule că poate obţine din aceste vânzări mai mult decât va plăti pentru Paul Pogba.

  • 68 de selecţii are Pogba în naţionala Franţei
  • 4 sezoane a jucat la Juventus între 2012 şi 2016
  • 34 de goluri are francezul pentru Juve în 178 de meciuri jucate 

Afla mai multe despre: paul pogbamanchester unitedjuventus 

viewscnt
Articole similare