Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING! A semnat şi Cephas Malele! Va debuta contra echipei campioane

BREAKING! A semnat şi Cephas Malele! Va debuta contra echipei campioane

Superliga

Comentarii

Cephas Malele şi-a găsit echipă după despărţirea de FC Argeş. Unde va juca fostul atacant al piteştenilor

Vârful cu origini angoleze a parafat o înţelegere pe două sezoane cu formaţia de primă ligă, Al Tai, şi ar urma să-şi facă debutul în duelul contra lui Al Hilal.

Cotat la 1 milion de euro, Malele a ajuns în calitate de jucător liber de contract în Arabia Saudită, după ce a fost dorit de mai multe cluburi importante din prima ligă.

În România, Malele a lăsat o impresie excelentă. El a marcat 18 goluri în 31 de meciuri pentru FC Argeş şi a oferit alte patru pase decisive coechipierilor săi. În cariera sa, Malele a mai jucat la Palermo, Varzim, Entella, Trapani, Leixoes, Oliveirense sau Arouca.

”Malele şi-a făcut treaba foarte bine la noi şi a terminat contractul. Din câte ştiu, clubul i-a făcut o ofertă. El nu a dat curs ofertei şi probabil va merge în altă parte. Nici noi nu putem aştepta foarte mult pentru că trebuie să ne facem pregătirea şi doresc să fie toţi jucătorii la pregătire. Ne-a ajutat foarte mult şi echipa l-a ajutat pe el. Acum vedem ce se va întâmpla”, declara în iunie, Andrei Prepeliţă.

Cine este Al Tai

Gruparea cu care a semnat Malele este înfiinţată acum 60 de ani. Este antrenată în prezent de Mohamed Kouki şi a promovat la finalul stagiunii trecute în prima ligă.

În această vară, Al Tai a achiziţionat mai mulţi jucători străini, printre care brazilienii Lucas, Marcelo şi Dener, dar şi algerianul Amir Sayoud.

Pe Al Tai au antrenat-o cinci antrenori români: Liţă Dumitru, Alexandru Moldovan, Doru Isac, Liviu Ciobotariu şi, cel mai recent, Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: cephas malele 

viewscnt
Articole similare