Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Alertă la City! Erling Haaland ar putea pleca de la echipă. ”Haala Madrid”

BREAKING | Alertă la City! Erling Haaland ar putea pleca de la echipă. ”Haala Madrid”

Fotbal

Comentarii

Erling Haaland (23 de ani) a creat vâlvă în presa internaţională după ultima declaraţie făcută publică

Erling Haaland ar putea pleca de la Manchester City

Mass-media engleză se teme de o posibilă plecare a atacantului Erling Haaland de la Manchester City la Real Madrid, în următoarele luni, după ultimele declaraţii făcute de fotbalistul norvegian.

"Nu ştim niciodată ce ne rezervă viitorul", a afirmat Haaland, marţi, o declaraţie preluată de toată presa britanică, chiar dacă atacantul lui Manchester City a ţinut să sublinieze că este "cu adevărat fericit" la actualul său club, unde se înţelege foarte bine cu toată lumea.

"Avertismentul lui Erli", titrează The Mirror, în timp ce The Telegraph consideră că declaraţia a reprezentat un semnal adresat de Haaland clubului Real Madrid, care îl urmăreşte de mult timp pe golgheterul norvegian.

"Manchester City a învins-o pe Real Madrid când a obţinut semnătura lui Haaland în 2022, însă interesul lui Real nu a dispărut niciodată", scrie The Telgraph.

"Haala Madrid", titrează la rândul său ziarul The Sun, făcând un joc de cuvinte între scandarea suporterilor echipei madrilene ("Hala Madrid") şi numele atacantului norvegian.

Şi celelalte ziare britanice abordează acest subiect, precizând că Haaland "a deschis uşa" clubului Real Madrid prin această declaraţie.

Erling Haaland este legat prin contact de Manchester City până în 2027, însă în contactul său este inclusă o clauză de reziliere în valoare de 175 de milioane de euro. Conducătorii clubului englez vor să demareze negocierile pentru o prelungire a contractului atacantului, însă acesta consideră că deocamdată nu este momentul potrivit, anunţă agerpres.ro.

Afla mai multe despre: erling haalandreal madridguardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare