Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Anunţ-bombă! Înlocuitorul lui Gnohere a recunoscut negocierile cu Gigi Becali. Transfer spectaculos la FCSB

BREAKING | Anunţ-bombă! Înlocuitorul lui Gnohere a recunoscut negocierile cu Gigi Becali. Transfer spectaculos la FCSB

FCSB

Comentarii

Sergiu Buş, fost campion al României cu CFR Cluj, a recunoscut că a avut o discuţie cu patronul FCSB, Gigi Becali.

Actualul atacant al echipei Gaz Metan, care a reuşit şapte goluri în actuala ediţie a Ligii 1, a precizat însă că discuţiile nu s-au materializat, iar acum se concentrează pe ce are de făcut la Mediaş.

"O discuţie a fost, dar nu mă gândesc. Mai am contract aici, cei de la Gaz au avut încredere în mine. Am venit de la Levski, unde nu am jucat prea mult, şi ei mi-au dat o şansă. E linişte aici, aşa că îmi văd de contractul meu şi voi vedea mai departe ce va fi", a declarat Sergiu Buş.

La 27 de ani, Sergiu Buş traversează una dintre cele mai bune perioade din cariera sa. Ajuns la Mediaş vara trecută, liber de contract după despărţirea de Levski Sofia, Buş a jucat în 15 meciuri în actuala ediţie a Ligii 1 şi a contribuit la nouă reuşite ale echipei antrenate de Edward Iordănescu: şapte goluri şi două assist-uri.

Sergiu Buş şi-a început cariera la CFR Cluj, echipă cu care a şi cucerit titlul de campion al României, în sezonul 2009-2010, sezon în care ardelenii au cucerit şi Cupa României. Ulterior, Buş a mai evoluat la Alba Iulia, şi Gaz Metan, sub formă de împrumut de la CFR, apoi la Corona Braşov, ŢSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana şi Astra Giurgiu.

  • 600.000 de euro este cota lui Sergiu Buş, conform Transfermarkt.de
  • 1,5 milioane de euro valora Buş în 2014, atunci când se afla la ŢSKA Sofia

Gigi Becali caută înlocuitor pentru Harlem Gnohere la FCSB

Gigi Becali este în căutarea unui înlocuitor pentru Harlem Gnohere, pe care a anunţat că îl va vinde în schimbul sumei de un milion de euro. Pe lângă Sergiu Buş, în atenţia patronului de la FCSB se află şi Adrian Petre, însă Esbjerg solicită trei milioane de euro pentru internaţionalul român. Cu toate că a precizat că nu este dispus să ofere mai mult de 1,5 milioane de euro, Gigi Becali nu renunţă la transferul lui Adrian Petre, pe care va încerca să îl aducă în perioada de mercato din iarnă.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare