Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING: Atacant de top pentru CFR Cluj în dubla cu Sevilla. Dan Petrescu, în culmea fericirii. Anunţul oficial

BREAKING: Atacant de top pentru CFR Cluj în dubla cu Sevilla. Dan Petrescu, în culmea fericirii. Anunţul oficial

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (51 de ani) a anunţat că George Ţucudean (28 de ani) va reveni la CFR Cluj după pauza de iarnă, iar atacantul va fi arma secretă a clujenilor în dubla din Europa League cu FC Sevilla. "Bursucul" a făcut anunţul în cadrul unei conferinţe de presă. Ţucudean şi-a luat pauză de la fotbal, de câteva luni, din cauza unor probleme cardiace, dar acum e pe punctul de a revenit pe teren.

CFR Cluj a picat cu FC Sevilla în 16-imile Europa League, iar Dan Petrescu se va putea baza şi pe aportul lui George Ţucudean în dubla cu andaluzii. Dan Petrescu a făcut anunţul, la conferinţa de presă: "Din ce ştiu eu, Tucudean va reveni la echipă. El se va reuni cu noi şi va face pregătirea de iarnă alături de colegii săi", a declarat Petrescu în cadrul unei conferinţe de presă.

În iunie, Ţucudean s-a operat la inimă. Imediat după operaţie, atacantul din Arad a revenit pe teren, dar la scurt timp şi-a luat o pauză de la fotbal, deoarece a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, iar acesta a preferat să nu mai revină până nu-şi rezolvă complet problemele. CFR se descurcă fără Ţucudean patru luni.

Partida tur dintre CFR Cluj şi FC Sevilla va avea loc la 20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.

În acest sezon, George Ţucudean a marcat de două ori în nouă meciuri din toate competiţiile. În prezent, Ţucudean e cotat la 2,3 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: tucudeandan petrescucfr clujsevilla 

viewscnt
Articole similare