Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Barcelona şi-a luat atacant: "Acord total!". Laporta l-a convins să semneze

BREAKING | Barcelona şi-a luat atacant: "Acord total!". Laporta l-a convins să semneze

FC Barcelona

Comentarii

Sergio Aguero (33 de ani) a bătut palma cu Barcelona. Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat că între părţi există un acord pentru un contract până în 2023.

Barcelona şi-a luat atacant! Aguero, acord total pentru transferul pe Camp Nou

Transferul lui Sergio Aguero la FC Barcelona e făcut, lipseşte doar prezentarea oficială a atacantului argentinian. Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian, a anunţat, vineri, că Aguero şi Barcelona au ajuns la un acord pentru un contract până în 2023. Sursa citată scrie că, în contractul său, vârful de atac are şi un bonus de câştigare a Ligii Campionilor, dacă formţia catalană va cuceri trofeul.

Presa spaniolă anunţase că Aguero a acceptat o reducere salarială pentru a semna cu Barcelona şi, pe Camp Nou, va încasa cinci milioane de euro pe sezon. Transferul lui Sergio Aguero, dar şi al lui Eric Garcia, vor deveni oficiale abia după ce Manchester City va juca finala Ligii Campionilor şi sezonul se va fi încheiat oficial

Despre transferul lui Aguero la Barcelona s-a scris de mult timp, iar mutarea a fost făcută de Laporta tocmai în ideea de a-l convinge pe Leo Messi (33 de ani) să rămână la FC Barcelona. Presa spaniolă a scris chiar că dacă Messi nu era de acord să rămână la Barcelona, Aguero nu venea nici el, acesta fiind un semn clar că decarul argentinian va continua şi din vară încolo în Catalonia.

Sergio Aguero e golgheterul all-time al celor de la Manchester City, cu 258 de goluri marcate şi 73 de pase de gol în 388 de meciuri.

Afla mai multe despre: sergio aguerotransferbarcelonalaportamessi 

viewscnt
Articole similare