Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Chiricheş nu mai are nicio şansă la Napoli. Ancelotti a adus unul dintre cei mai bun fundaşi centrali din Europa

BREAKING | Chiricheş nu mai are nicio şansă la Napoli. Ancelotti a adus unul dintre cei mai bun fundaşi centrali din Europa

Serie A

Comentarii

Situaţia lui Vlad Chiricheş se înrăutăţeşte, în acelaşi moment în care fundaşul naţionalei este în recuperare, în România. Carlo Ancelotti şi-a adus la Napoli unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa.

Napoli plăteşte 34 de milioane de euro pentru fundaşul celor de la AS Roma, Kostas Manolas, scrie Sky Sport Italia. Aceeaşi sursă menţionează că fundaşul grec va încasa un salariu anula de 4,5 milioane de euro. În plus, jucătorul va încasa o primă de instalare în valoare de două milioane de euro. 

Manolas, în vârstă de 28 de ani, joacă la AS Roma din 2014, atunci când a fost cumpărat de la Olympiacos în schimbul sumei de 15 milioane de euro. Grecul, unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa, a îmbrăcat în 206 meciuri tricoul giallorossi. 

Astfel, Chiricheş ar putea să fie pe făraş. Căpitanul naţionalei are probleme dese cu accidentările şi, chiar dacă Ancelotti îl apreciază pe român, salariul său ar putea fi motivul pentru care clubul din sudul Italiei va renunţa la el. 2,4 milioane de euro primeşte Chiricheş la Napoli până în 2022. Căpitanul Naţionalei se pregăteşte cu FCSB şi Mihai Pintilii mărturiseşte că va avea oricând uşa deschisă la fosta sa formaţie: ”Orice jucător mare care a fost la Steaua e bine venit la noi şi îl primim cu braţele deschise”.

În aceeaşi afacere, Diawara, jucătorul lui Napoli, va pleca la Roma în schimbul sumei de 18 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: vlad chirichesmanolasnapoli 

viewscnt
Articole similare