Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Cristiano Ronaldo şi un antrenor de top, "pachet" la un club uriaş din Europa! Oficialul echipei a confirmat

BREAKING | Cristiano Ronaldo şi un antrenor de top, "pachet" la un club uriaş din Europa! Oficialul echipei a confirmat
Comentarii

Cristiano Ronaldo (36 de ani) şi Andrea Pirlo (41 de ani) vor face în continuare echipă la Juventus. Pavel Nedved, vicepreşedintele lui Juventus, a confirmat că starul portughez şi tânărul antrenor vor rămâne în continuare la "Bătrâna Doamnă" şi din vară încolo, în ciuda speculaţiilor apărute în presă în ultima vreme.

Cristiano Ronaldo şi Andrea Pirlo vor rămâne la Juventus şi din vară încolo! Pavel Nedved a confirmat

Adus la Torino în vara lui 2018 pentru 1000 de milioane de euro, Cristiano Ronaldo s-a impus imediat ca lider în echipa lui Juventus, dar n-a reuşit să ajute echipa să-şi îndeplinească obiectivul pentru care a fost adus, câştigarea Ligii Campionilor. S-a speculat în ultima vreme că Ronaldo ar putea pleca, în vară, de la Torino, formaţia italiană dorind să scape de salariul său uriaş. Totuşi, se pare că nu e aşa.

Pavel Nedved, vicepreşedintele lui Juventus, a anunţat pentru DAZN că atât Cristiano Ronaldo, cât şi Andrea Pirlo, contestatul antrenor de pe Allianz Stadium, vor continua şi din vară încolo la "Bătrâna Doamnă". Cristiano Ronaldo mai are contract cu Juventus până în vara lui 2022, în timp ce Pirlo abia a fost instalat pe banca tehnică, în vara trecută. Speculaţiile în ceea ce priveşte viitorul celor doi au început după eliminarea suferită de "Bătrâna Doamnă" din Liga Campionilor, împotriva lui FC Porto.

"Pentru mine este de neatins, are contract până în 2022 şi va rămâne, apoi vom vedea ce se va întâmpla. Ronaldo ne-a dat un impuls spre olimpul fotbalului, atât din punct de vedere tehnic cât şi al imaginii. Nu se poate spune nimic despre nivelul său ca fotbalist, a marcat mai mult de 100 de goluri în 120 de meciuri, în plus ne-a tras după el în Liga Campionilor. Este un băiat foarte simplu, chiar dacă de afară ar putea să nu pară aşa. Are un talent uriaş şi a atins obiective incredibile graţie muncii sale.

Pirlo este şi va fi antrenorul lui Juventus, 100%. Noi am îmbrăţişat un proiect cu Andrea, ştiind că vor exista dificultăţi. Voiam să facem ceva mai mult dar nu am reuşit, dificultăţile erau prevăzute. Suntem foarte calmi, pe drumul pe care ni l-am dorit şi vom merge în continuare pe această cale. Are totul pentru a deveni un antrenor foarte mare", a spus Pavel Nedved, pentru DAZN.

Cristiano Ronaldo a marcat 30 de goluri şi a livrat patru pase de gol în 34 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu Juventus.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoandrea pirlojuventus 

viewscnt
Articole similare