Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dinamo şi-ar fi găsit antrenor! A aterizat la Bucureşti şi ar putea conduce antrenamentul echipei din weekend

BREAKING | Dinamo şi-ar fi găsit antrenor! A aterizat la Bucureşti şi ar putea conduce antrenamentul echipei din weekend
Comentarii

Dinamo a rămas fără antrenor după despărţirea de Ovidiu Burcă.

BREAKING | Dinamo şi-ar fi găsit antrenor! E deja la Bucureşti şi ar putea conduce antrenamentele echipei

Tehnicianul a plecat de la Dinamo după înfrângerea din derby-ul cu FCSB, scor 0-1. Astfel că formaţia din Ştefan cel Mare s-a pus repede pe căutat un nou antrenor care să salveze echipa de la retrogradere în acest sezon.

Conducerea s-a mişcat repede şi ar fi găsit deja solutia, anunţă Fanatik. Este vorba despre croatul Zeljko Kopic, cel care a antrenat ultima dată la formaţia bulgară Botev Plovdiv.

Kopic ar fi fost propus la Dinamo prin intermediul lui Steliano Filip, fotbalist cu care a lucrat la Hajduk Split. Potrivit aceleiaşi surse, tehnicianul croat este deja la Bucureşti, iar dacă negocierile decurg bine, el va conduce încă din acest weekend antrenamentele echipei.

  • HNK Segesta, NK Lucko, HNK Cibalia, naţionala U19 a Croaţiei (secund), NK Zagreb, Slaven Belupo, Hajduk Split, FC Pafos (Cipru) şi Dinamo Zagreb sunt echipele la care a mai antrenat Zeljko Kopic

Andrei Vochin ştie ce schimbare n-a reuşit să facă Ovidiu Burcă la Dinamo: "N-a putut-o face"

Andrei Vochin a vorbit despre schimbarea pe care Burcă n-a putut-o face la Dinamo şi care i-a fost fatală antrenorului, după înfrângerea din derby-ul cu FCSB (0-1, pe Arena Naţională).

Modul în care a arătat jocul lui Dinamo în ultimele meciuri, mai ales în cel cu FCSB, i-a fost fatal lui Ovidiu Burcă şi a dus la încheierea mandatului său de antrenor din Ştefan cel Mare, crede Andrei Vochin.

"Era nevoie de un şoc la echipă. În pauza perioadelor FIFA se puteau face lucruri. Am văzut câteva lucruri lucrate cu FCSB, nu s-a mai dus să facp pressing, ci a stat la cutie. Dinamo şi-a făcut un lot cu un fotbal de construcţie, doar că resursele financiare ale clubului i-au împiedicat. Mi se părea că scopul lui Dinamo e să câştige meciuri până acum câteva etape, nu să nu piardă, să joace la cutie şi poate câştigă cumva. Această schimbare n-a putut-o face Burcă", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamosuperligaantrenor 

viewscnt
Articole similare