Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Doi dintr-o lovitură la FCSB! Gigi Becali, în culmea fericirii: anunţ-bombă

BREAKING | Doi dintr-o lovitură la FCSB! Gigi Becali, în culmea fericirii: anunţ-bombă

FCSB

Comentarii

FCSB se află pe un trend excelent de formă şi rezultate în acest moment, fiind lider în Liga 1 înaintea de întreruprea cauzată de meciurile echipei naţionale cu Norvegia (anulat) şi cu Irlanda de Nord. Veştile bune nu se opresc aici pentru echipa lui Gigi Becali (62 de ani). FCSB se va bucura, în curând, de "luxul" de a avea tot lotul valid pentru a ataca titlul de campioană, primul după cinci ani. Sunt anunţate două reveniri dintr-o lovitură pentru "roş-albaştri".

Doi dintr-o lovitură la FCSB! Gigi Becali, în culmea fericirii: Dragoş Nedelcu şi Lucian Filip, aproape de revenirea pe teren!

Lider în campionat după mult timp, FCSB a primit noi veşti bune. După Florinel Coman (22 de ani), stafful medical al FCSB e aproape să le dea undă verde pentru revenirea pe teren lui Lucian Filip şi Dragoş Nedelcu, scrie fanatik.ro, oamenii aşteptaţi cu nerăbdare de Toni Petrea şi Thomas Neubert pentru a fi fundaşi centrali de nevoie. În acest moment, FCSB are la dispoziţie doar doi fundaşi centrali de meserie în lot, de valoarea Ligii 1.

Astfel, în curând FCSB va avea la dispoziţie tot lotul pentru a ataca un nou titlu de campioană, pe care echipa lui Gigi Becali nu l-a mai câştigat din 2015, de pe vremea lui Constantin Gâlcă. Până la revenirea pe teren, Coman, Filip şi Nedelcu vor trebui să treacă prin antrenamentele spartane ale lui Thomas Neubert, pentru a fi gata să pună din nou umărul la treabă pentru echipa lui Toni Petrea.

  • 24 - FCSB e liderul clasamentului din Liga 1 în acest moment, cu 24 de puncte strânse în 10 etape de campionat

Doi dintr-o lovitură la FCSB! Gigi Becali, în culmea fericirii: Nedelcu şi Filip vor fi folosiţi fundaşi centrali la FCSB

Aflată într-o criză la nivelul fundaşilor centrali, FCSB se vede nevoită să improvizeze din nou în acest compartiment, după ce Gigi Becali a refuzat să mai transfere apărător de meserie. Iulian Cristea şi Andrei Miron sunt singurele soluţii de meserie pentru postul de fundaş central, iar stafful FCSB îi aşteaptă cu braţele deschise pe Dragoş Nedelcu şi Lucian Filip pentru a fi folosiţi pe acest post, ca dublu. De meserie, cei doi sunt mijlocaşi închizători, dar au mai jucat şi în trecut ca fundaşi centrali la formaţia roş-albastră.

Acesta este motivul principal pentru care Gigi Becali a refuzat să mai transfere încă un fundaş central, după ce l-a pierdut pe Bogdan Planic (28 de ani), plecat între timp în Israel, la Maccabi Haifa. Omul de afaceri care controlează FCSB e sigur că Filip şi Nedelcu se pot achita foarte bine de sarcinile pe care le presupune postul de fundaş central.

În luna octombrie, Mihai Stoica a dat şi el declaraţii în sensul în care se aşteaptă revenirea lui Filip şi Nedelcu pentru a fi folosiţi ca fundaşi centrali la FCSB.  "Vom aduce doi fotbalişti care vor dubla posturile pe care evoluează Miron şi Cristea. Nu acum, ci la jumătatea lunii octombrie sau în noiembrie. Unul e născut 1990, stângaci, altul e născut 1997, dreptaci, loveşte mingea cu ambele picioare. Vă divulg şi numele: Lucian Filip şi Dragoş Nedelcu", a declarat Mihai Stoica, la începutul lunii octombrie.

Lucian Filip s-a accidentat într-un meci din iunie, cu Gaz Metan Mediaş, şi revenirea sa era aşteptată cel mai devreme pentru anul 2021, dar se pare că stafful medical al FCSB a reuşit să-l recupere mai repede. Filip e cel mai vechi jucător din lotul FCSB, venit la formaţia roş-albastră în 2012. De partea cealaltă, Dragoş Nedelcu s-a accidentat şi el tot în iunie, la un meci cu CFR Cluj, pierdut de FCSB în Gruia cu 1-0. Ambii au suferit rupturi ale ligamentelor încrucişate.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Dragoş Nedelcu în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 700.000 de euro este cota indicată de Transfermarkt în privinţa valorii de piaţă a lui Lucian Filip în prezent

Afla mai multe despre: gigi becali lovitura fcsbfcsb lucian filip dragos nedelcufcsb gigi becaligigi becali fcsbreveniri fcsb 

viewscnt
Articole similare