Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | E aproape GATA! Transferul lui Antoine Griezmann la FC Barcelona a intrat în linie dreaptă. Ce număr va purta pe tricou

BREAKING | E aproape GATA! Transferul lui Antoine Griezmann la FC Barcelona a intrat în linie dreaptă. Ce număr va purta pe tricou

FC Barcelona

Comentarii

Antoine Griezmann la FC Barcelona nu mai pare un simplu zvon. Spaniolii anunţă că mutarea campionului mondial a intrat în linie dreaptă.

Avocatul lui Antoine Griezmann, Sevan Karian este deja la Barcelona, acolo unde negociază ultimele detalii ale trecerii campionului mondial de la Atletico Madrid la FC Barcelona.

Francezul a acceptat deja prima condiţie a catalanilor: renunţă la salariul de 23 de milioane de euro net pe sezon (atât cât încasa la Atletico Madrid) şi va semna cu gruparea de pe Camp Nou pe 17 milioane pe an. Adică 5 milioane de euro în minus (cu tot cu bonusuri) faţă de înţelegerea cu Atletico Madrid.

Griezmann şi-a anunţat deja plecarea de la Atletico, iar PSG a intrat imediat pe fir, prin intermediul directorului sportiv, Antero Henrique. Parizienii par să se fi retras însă din cursă, mai ales pentru că Antoine îşi doreşte să joace lângă Lionel Messi.

În condiţiile în care Griezmann va ajunge la Barcelona, Coutinho va pleca de pe Camp Nou. Brazilianul este dorit înapoi în Anglia, dar are şi alte variante. Barca cere pentru el minim 100 de milioane de euro! Numărul său (7) va fi preluat de Antoine Griezmann, una dintre condiţiile pe care reprezentanţii fotbalistului le-au pus, din câte se pare, la negocieri. Nu este vorba de niciun moft, ci de câteva obligaţii contractuale pe care Antoine le are faţă de sponsorii săi. 

Afla mai multe despre: antoine griezmannfc barcelona 

viewscnt
Articole similare