Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | E dorit de FCSB, dar îl avertizează pe Gigi Becali: ”Pot lucra cu el, dar eu sunt antrenor principal, nu secund!”

BREAKING | E dorit de FCSB, dar îl avertizează pe Gigi Becali: ”Pot lucra cu el, dar eu sunt antrenor principal, nu secund!”

FCSB

Comentarii

Eugen Neagoe a fost invitatul lui Costin Ştucan la emisiunea GSP Live. Printre altele, fostul antrenor al revelaţiei Sepsi Sf. Gheorghe a vorbit şi despre posibilitatea de a lucra în viitor alături de Gigi Becali la FCSB, formaţie care s-ar fi arătat deja, conform anumitor surse, de serviciile sale.

Neagoe a vorbit la GSP Live şi despre interesul celor de la FCSB pentru el. Fostul tehnician de la Sepsi nu a negat că ar putea lucra în viitorul apropiat sau îndepărtat cu Gigi Becali, dar a trasat clar linia peste care se poate trece sau nu. Mesajul lui Neagoe a fost destul de clar: ”Eu pot să lucrez cu oricine, dar eu sunt antrenor principal. Nu vreau să fac orice, chiar dacă pot lucra cu oricine. Nu vorbim doar de Gigi aici, pentru că sunt şi alţi conducători care se implică. Se aud multe în lumea fotbalului şi ştiţi foarte bine că sunt finanţatori care se implică. Probabil că nu fac schimbări ca Gigi. Sunt discuţii pe care le poţi avea cu patronul unei echipe, dar nu să ţi se impună jucătorii.  Nu este normal, indiferent la ce echipă eşti să ţi se impună asta. Eu nu am fost în situaţia asta până acum! Mai sunt echipe în Liga 1 unde îţi poţi face treaba fără implicarea patronului” i-a mărturisit Neagoe lui Costin Ştucan, la GSP Live.

Legat de discuţiile cu alte echipe, după plecarea de la Sepsi, Neagoe a mărturisit că a primit deja câteva telefoane, dar spune că momentan, niciuna dintre discuţii nu a fost suficient de concretă: ”Am primit puţine telefoane din Liga 1 după despărţirea de Sepsi. Nici nu mă aşteptam să fie altfel, pentru că echipele sunt angrenate în acest final de sezon, cu diverse obiective. Oamenii n-au timp să se gândească la viitorul sezonul. Am avut două contacte, deci eu sunt dispus să discut cu orine mă doreşte”.

Numele lui Eugen Neagoe a fost vehiculat atât pe banca celor de la FCSB din sezonul viitor, cât şi pe banca Universităţii Craiova, formaţie care a renunţat luna trecută la serviciile lui Devis Mangia.

Afla mai multe despre: eugen neagoefcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare