Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FC Barcelona şi-a găsit antrenor. El vine în locul lui Xavi pentru a renaşte echipa

BREAKING | FC Barcelona şi-a găsit antrenor. El vine în locul lui Xavi pentru a renaşte echipagalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Thiago Motta, actualul antrenor al echipei Bologna, este favorit să o preia pe FC Barcelona, în cazul plecării lui Xavi, anunţă presa spaniolă.

Potrivit postului de radio Cadena Ser, Thiago Motta este principala ţintă a lui Joan Laporta, preşedintele clubului FC Barcelona, dacă Xavi va părăsi banca tehnică a catalanilor, în vara acestui an.

Eliminarea catalanilor din sferturile de finală ale Cupei Spaniei, miercuri, la Bilbao, la două săptămâni după eşecul suferit în faţa "eternei rivale" Real Madrid, în finala Supercupei Spaniei, a amplificat zvonurile referitoare la viitorul lui Xavi la gruparea "blaugrana".

Antrenorul a reafirmat recent că va renunţa la funcţie la finalul sezonului, dacă nu va reuşi să cucerească niciun titlu în următoarele cinci luni. FC Barcelona ocupă în prezent locul al treilea în liga spaniolă, la opt puncte de liderul Girona, iar în Liga Campionilor va avea o misiune dificilă împotriva italienilor de la Napoli, în optimile de finală.

Acest posibil sezon fără trofee pune astfel sub semnul întrebării continuitatea lui Xavi, al cărui contract cu Barca se întinde până în 2025.

În aceste condiţii, Joan Laporta şi-a luat deja măsuri şi a făcut din italo-brazilianul Thiago Motta ţinta sa numărul unu pentru postul de antrenor al campioanei entitre a Spaniei, subliniază sursa citată.

Pe lista lui Laporta se mai află mexicanul Rafa Marquez, fostul jucător al lui FC Barcelona, care antrenează în prezent echipa a doua a clubului catalan.

Afla mai multe despre: xavibarcelona 

viewscnt
Articole similare