Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gabi Enache se întoarce şi dă o altă lovitură. Semnează cu o nouă echipă pe bani mulţi

BREAKING | Gabi Enache se întoarce şi dă o altă lovitură. Semnează cu o nouă echipă pe bani mulţi
Comentarii

Rămas fără echipă din iulie 2023, Gabriel Enache este foarte aproape de a semna cu un nou club.

După mai bine de şase luni de aşteptare, Gabriel Enache este foarte aproape de a da o lovitură pe plan financiar. Conform declaraţiilor soţiei sale, Lena Enache, fundaşul dreapta în vârstă de 33 de ani urmează să semneze cu o echipă din zona Golfului.

„Aşteptăm contractul pentru a pleca Gabi. Eu şi copii rămânem, ei sunt la şcoală, dar aşteptăm să plece el. Sper că se va concretiza mai repede, e departe şi e cald. Nu pot să spun unde” , a declarat soţia fotbalistului pentru fanatik.ro.

Gabriel Enache a rămas fără echipă în iulie 2023, când a fost dat afară de FC U Craiova 1948. Până la aventura sa de la echipa lui Adrian Mititelu, fundaşul dreapta a evoluat şi în Rusia, Serbia sau Kazahstan, la echipe precum Rubin Kazan, Partizan şi Zhetsyu.

În fotbalul românesc, Gabriel Enache a mai evoluat pentru CS Mioveni, FCSB şi Astra Giurgiu. În cariera sa, fotbalistul a câştigat şi cinci trofee, campionatul, Cupa şi Supercupa României, alături de Astra, Cupa Ligii, cu FCSB, şi Cupa Serbiei, cu Partizan Belgrad.

Afla mai multe despre: enache 

viewscnt
Articole similare