Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Gigi Becali a anunţat plecarea lui Mihai Pintilii: "Am vorbit cu el să fie ultimul meci la care să mă ajute. Îl pun secund!"

BREAKING | Gigi Becali a anunţat plecarea lui Mihai Pintilii: "Am vorbit cu el să fie ultimul meci la care să mă ajute. Îl pun secund!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-0, a fost ultimul meci al lui Mihai Pintilii în tricoul FCSB-ului.

Finanţatorul vicecampioanei a precizat că îi va oferi actualului căpitan al "roş-albaştrilor" funcţia de antrenor secund în cadrul clubului.

"Vorbisem cu el ca să fie ultimul meci la care să mă ajute. Într-un fel, m-a ajutat. Faptul că nu am pierdut meciul ăsta, m-a ajutat. Vine Nedelcu, este Oaidă, Ovidiu Popescu. Dacă este căpitan, îl ţinem în staff. Şi aşa nu avem secund. O să îl ţinem secund pe Pintilii şi cu asta, basta!", a declarat Gigi Becali.

FCSB - CFR. Gigi Becali l-a desfiinţat pe Florin Tănase

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, şi-a desfiinţat un jucător la finalul derby-ului cu CFR Cluj.

Este vorba despre Florin Tănase, fotbalist intrat în minutul 45, în locul lui Mihai Pintilii, ieşit accidentat.

"Nu ştiu ce se întâmplă cu el. Parcă e aerian. Nu e pe teren. Parcă e pe altă planetă!", a declarat Gigi Becali, la finalul meciului.

Gigi Becali a menţionat şi jucătorii care i-au plăcut în derby: "Oaidă, Ovidiu Popescu, Planic, Cristea, Panţîru". Cât despre Florinel Coman: "Nu pot să spun că sunt nemulţumit, dar nici că sunt mulţumit. O notă de 7. El trebuie să ia 10".

FCSB - CFR Cluj, scor 0-0, în Liga I

FCSB şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0, derbiul etapei a X-a a Ligii I, disputat, duminică, pe Arena Naţională.

"Nu sunt dezamăgit de rezultat, pentru că aşa s-a jucat. Am avut o bară, un şut. Nu prea am avut ocazii de a marca. Sunt dezamăgit de atacul nostru.

Am rezolvat problema de apărare, iar de atac nu îmi fac probleme, pentru că vine Man şi Moruţan. Nu o să stăm o sută de ani după Tănase ca să înveţe el fotbal.

Puteau fi trei puncte, dacă era echipă de anvergură. Nu eşti echipă de anvergură, nu poţi să câştigi. Suntem în formarea unei echipe de anvergură", a adăugat Gigi Becali.

viewscnt
Articole similare