Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali şi-a găsit atacant de titlu: costă 200.000 de euro!

BREAKING | Gigi Becali şi-a găsit atacant de titlu: costă 200.000 de euro!

Fotbal

Comentarii

FCSB a transferat trei jucători în această iarnă - pe Baba Alhassan, Luis Phelipe şi Nana Antwi, însă nu are de gând să se oprească aici.

Conducătorii celor de la FCSB şi-ar mai dori un atacant în lot, pentru a avea mai multă concurenţă pe post.

Gigi Becali trebuie să plătească 200.000 de euro

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, nu este mulţumit de randamentul italianului Andrea Compagno şi cere mai multă mobilitate în ofensivă. Se gândeşte serios să-i joace atacanţi pe Florinel Coman sau Alexandru Băluţă, în detrimentul jucătorului din Peninsulă.

De asemenea, se gândesc serios să mai aducă un atacant, cu o anumită experienţă, capabil să intre încă de pe acum şi să ajute echipa, mai ales în momentele dificile.

Acest jucător ar urma să fie americanul Jalen Blesa, legitimat la formaţia FC Prishtina, din Kosovo. Atacantul a intrat în ultimele şase luni de contract şi este dorit de mai multe formaţii europene, printre care şi FCSB.

Publicaţia albanez ”telegrafi.com” a anunţat că FC Prishtina ar putea accepta 200.000 de euro în schimbul lui Jalen Blesa, de teamă să nu-l piardă gratis în vară.

Kosovarii şi-ar fi dorit să obţină mai mulţi bani, însă situaţia contractuală nu-i plasează în postura unui club care să pună condiţii.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Jalen Blesa, conform transfermarkt.de.

Dacă va accepta să plătească 200.000 de euro în schimbul lui Jalen Blesa, Gigi Becali va ajunge la 1.050.000 de euro plătiţi numai în această iarnă, după 600.000 de euro pentru Baba Alhassan, 200.000 de euro pentru Luis Phelipe şi 50.000 de euro pentru Nana Antwi.

Afla mai multe despre: blesagigi becalicompagnokosovo 

viewscnt
Articole similare