Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Încă un antrenor din Liga 1 şi-a părăsit postul! Deşi era susţinut de patron, acesta nu a dorit să mai continue pe banca tehnică

BREAKING | Încă un antrenor din Liga 1 şi-a părăsit postul! Deşi era susţinut de patron, acesta nu a dorit să mai continue pe banca tehnică

Superliga

Comentarii

În urma unui început neaşteptat de bun de sezon, speranţele erau mari la Botoşani în această stagiune, dar echipa nu şi-a putut continua forma excelentă din debutul campionatului. După înfrângerea din Cupa României cu Mioveni, Mihai Teja (44 de ani) a decis să îşi dea demisia.

Plecarea lui Marius Croitoru (42 de ani) de la FC Botoşani a reprezentat finalul unei ere pentru clubul moldovean, iar înlocuitorul său nu le prezenta mare încredere fanilor echipei.

Mihai Teja reuşise să impresioneze la începutul drumului în antrenorat, dar, de când a trecut pe la FCSB, tehnicianul a devenit cunoscut ca o opţiune de scurtă durată.

Teja este acum renumit pentru treaba bună pe care o face fix când ajunge la o echipă, iar apoi pentru cum formaţia începe uşor, uşor să nu mai joace şi să nu mai obţină rezultate.

Asta s-a întâmplat şi la Botoşani. După un început excelent, reuşind să rămână în jurul primelor locuri după mai multe etape, moldovenii s-au ”prăbuşit” complet.

După ce a început sezonul cu trei victorii şi două remize, Botoşani a reuşit să mai câştige doar două din următoarele 12 meciuri, iar picătura care a umplut paharul ar fi fost înfrângerea cu Mioveni, din Cupa României.

Încă un antrenor din Liga 1 şi-a părăsit postul

Eu am încredere în Mihai, dar cred că nu mai are el dorinţa de a continua, din ce am discutat dimineaţă. Ultimele două rezultate cred că i-au pus şi lui multe întrebări.

L-am simţit că ar cam vrea să plece, ceva de genul.  I-am spus să aştepte până mâine după-amiază, când revin în Botoşani, să ne întâlnim, şi vom vedea atunci ce se va întâmpla exact.

A fost un meci slab cu Mioveni, faptul că am pierdut e cu atât mai dezamăgitor. Echipa nu joacă fotbal, în opinia mea, nu atacăm poarta”, spunea Valeriu Iftime, conform Gsp, înainte de a se întâlni cu Mihai Teja.

Iar, între timp, potrivit sursei citate, cei doi s-ar fi întâlnit, iar Mihai Teja ar fi semnat rezilierea de contract, fără a mai avea pretenţii să încaseze celelalte salariii din contractul său, care expira de abia la finalul acestui sezon.

Până la numirea unui nou antrenor, secundul Alin Bejan va pregăti echipa.

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare