Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Încă un român la New York City! Starul naţionalei României îşi trăieşte visul american şi semnează cu echipa care l-a transferat pe Mitriţă

BREAKING | Încă un român la New York City! Starul naţionalei României îşi trăieşte visul american şi semnează cu echipa care l-a transferat pe Mitriţăgalerie foto

Stranieri

Comentarii

New York City, echipă care l-a transferat pe Alexandru Mitriţă de la U Craiova acum un an şi jumătate, a pus ochii pe încă un român. Ianis Hagi, starul naţionalei României, îşi poate trăi visul american şi să se transfere în SUA, unde este dorit de formaţia care a plătit opt milioane de euro pentru a-l lua pe Mitriţă din Bănie.

Încă un român la New York City! Ianis Hagi îşi poate trăi visul american: e dorit de echipa care l-a transferat pe Mitriţă!

Aventura lui Ianis Hagi la Rangers FC, echipă care l-a transferat de la Genk în urmă cu un an, se apropie de final. Românul a fost tras pe linie moartă de Steven Gerrard, antrenorul de pe Ibrox Park, iar presa din străinătate vuieşte acum de ştiri cu posibile destinaţii pentru omul în schimbul căruia scoţienii au plătit cinci milioane de euro.

Presa din Spania scrie că FC Sevilla are concurenţă puternică pentru transferul lui Ianis Hagi. Andaluzii se luptă cu Sampdoria, Cagliari, Toronto sau New York City pentru a obţine semnătura lui Hagi Jr.. Astfel, se pare că New York City, echipă care l-a transferat pe Alexandru Mitriţă în urmă cu un an jumătate de la Craiova a pus ochii pe încă un fotbalist român, iar starul naţionalei şi-ar putea trăi visul american în MLS.

"La anii săi, Ianis Hagi a jucat deja la patru cluburi. Viitorul, echipă din ţara sa, care l-a şi debutat. Fiorentina, Genk şi Rangers acum. Acum, alte cinci cluburi din străinătate îl vor pe Ianis Hagi. Sampdoria, Cagliari, Toronto, New York City şi FC Sevilla îl au pe listă", scrie presa din Spania.

Încă un român la New York City! Ianis Hagi îşi poate trăi visul american. Mitriţă, împrumutat în Arabia Saudită!

Ianis Hagi ar putea deveni al doilea român care joacă la New York City într-o perioadă scurtă. Alexandru Mitriţă a lăsat o impresie bună în SUA, după un prim sezon reuşit în MLS, şi acum Ianis Hagi ar putea profita de acest lucru. New York City este "sora" celor de la Manchester City, dar şi a altor cluburi deţinute de City Football Group, controlate de şeicul Mansour.

Între timp, Alexandru Mitriţă a fost împrumutat, la cererea sa, în Arabia Saudită, la Al Nassr.

Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers FC pare din ce în ce mai aproape, după ce a jucat puţin pentru formaţia scoţiană în acest sezon. Steven Gerrard l-a folosit mai mult în Europa League, dar chiar şi aşa, Ianis Hagi are cifre bune. Mijlocaşul naţionalei României a strâns 1.295 de minute, două goluri şi opt pase de gol în 21 de partide din toate competiţiile.

  • 2024 este anul în care expiră, în mod normal, contractul dintre Ianis Hagi şi Rangers FC
  • 4,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi în acest moment, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagi transfer new york citynew york city transfer ianis hagiianis hagi visul americanianis hagi transfer suaianis hagi transfer visul americanianis hagi new york city 

viewscnt
Articole similare