Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Inter Milano vrea un internaţional român! Anunţul presei din Italia

BREAKING | Inter Milano vrea un internaţional român! Anunţul presei din Italia

Serie A

Comentarii

Inter Milano se gândeşte, deja, la următoarea campanie de achiziţii, unde şi-a stabilit priorităţi clare.

Presa din italia anunţă că şefii lui Inter Milano sunt extrem de încântaţi de evoluţiile pe care italo-româno Daniel Boloca le are în acest start de sezon, la Sassuolo

Talentatul italo-român al clubului emilian ar putea ajunge în vara viitoare la Inter, fiind printre ţintele nerazzurilor”, au notat italienii.

Inter îl vrea pe Daniel Boloca

Simone Inzaghi şi-ar dori încă un mijlocaş, iar Daniel Boloca ar fi perfect în opinia conducerii, mai ales că între Inter şi Sassuolo există o relaţie de afaceri foarte productivă. Aşadar, nu ar fi greu ca fotbalistul să prindă un transfer din vara viitoare.

Jurnaliştii italieni anunţă că ultimele evoluţii pe care le are Daniel Boloca l-ar putea aduce în vizorul echipei naţionale a Italiei, cu toată că a evoluat pentru România într-un meci.

După ce a declarat că nu mai doreşte să reprezinte România la nivel internaţional, italienii au oferit informaţia, zilele trecute, că mijlocaşul se gândeşte din nou să se răzgândească.

Cu toate acestea, Edi Iordănescu aşteaptă ca fotbalistul să-şi ceară public scuze pentru declaraţiile date, în special colegilor din vestiarul tricolor. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, uşa rămâne închisă în echipa României.

Daniel Boloca a ajuns la Sassuolo în această vară, de la Frosinone, în schimbul a aproximativ 10.000.000 de euro.

  • Cota de piaţă a fotbalistului, conform transfermarkt.de, este de 3.500.000 de euro.

În acest început de sezon, în Serie A, Daniel Boloca a bifat cinci prezenţe pentru Sassuolo, fără goluri sau pase decisive, dar cu un joc defensiv foarte apreciat de către specialiştii italieni.

Afla mai multe despre: daniel bolocaintersassuolo 

viewscnt
Articole similare