Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | ”Juve l-a contactat!” El este antrenorul care devine ţinta prioritară a campioanei Italiei pentru a-l înlocui pe Allegri

BREAKING | ”Juve l-a contactat!” El este antrenorul care devine ţinta prioritară a campioanei Italiei pentru a-l înlocui pe Allegrigalerie foto

Juventus

Comentarii

Presa italiană anunţă că Maurizio Sarri va fi demis de la Chelsea la finalul stagiunii, după finala UEFA Europa League.

Cotidianul Corriere dello Sport titrează marţi, pe prima pagină: ”Juventus l-a contactat pe Maurizio Sarri, cel pe care îl consideră succesorul potrivit pentru Max Allegri. Alături de el, la Torino, ar putea reveni şi Gonzalo Higuain”.

Informaţia cotidianului italian este completată de spaniolii de la Cadena SER, care anunţă că Maurizio Sarri va fi demis de la Chelsea la finalul sezonului şi înlocuit cu legendarul Frank Lampard, actualmente antrenorul lui Derby County.

Sarri (60 de ani) ar reveni astfel în Italia, după numai un singur sezon. Tehnicianul născut la Napoli fusese numit pe banca londonezilor pe 14 iulie 2018. Obiectivul italianului a fost să prindă Top 4 în Premier League şi să o ducă pe Chelsea cât mai departe în Europa. A reuşit să le îndeplinească pe ambele, dar Roman Abramovic nu-l consideră potrivit să mai conducă echipa acestuia.

La Chelsea, Sarri a câştigat 38 de meciuri din cele 62 disputate şi a pierdut doar 11. Procentajul său de victorii este de 61.29%, unul cu puţin mai mic decât cel de la Napoli (65.99). Alături de Maurizio Sarri la Juve, s-ar putea întoarce şi Gonzalo Higuain.

Afla mai multe despre: juventusmaurizio sarri 

viewscnt
Articole similare