Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Lovitură de proporţii! Fraţii Dedeman investesc în fotbalul românesc: un brand important a fost readus la viaţă

BREAKING | Lovitură de proporţii! Fraţii Dedeman investesc în fotbalul românesc: un brand important a fost readus la viaţă

Fotbal

Comentarii

Doi dintre cei mai bogaţi români ai momentului, Dragoş şi Adrian Pavăl, au decis să se implice activ în fotbalul românesc.

Potrivit informaţiilor oferite de sport.ro, cei doi fraţi, ce deţin o avere cumulată de peste 2,7 miliarde dolari, au început să investească puternic în fotbalul din Bacău.

Fraţii Dedeman investesc în fotbalul din Bacău

Iniţial, afaceriştii s-au implicat la nivel juvenil, unde au ajutat la dezvoltarea şcolii de fotbal înfiinţate de către Cristian Ciocoiu, fost atacant la Steaua şi FCM Bacău, intitulată sugestiv ”Academia Fotbal Club Bacău Cristian Ciocoiu”

Baza de pregătire a suferit îmbunătăţiri substanţiale, iar cei mai talentaţi jucători din zona Moldova, dar şi din Republica Moldova.

De asemenea, sursa citată anunţă că, încă din iarnă, cei doi fraţi s-au implicat şi-n fotbalul de seniori, la Liga 3.

Au preluat-o pe Dinamo Bacău, iar din acest sezon echipa se va numi FC Bacău - brandul reprezentativ al oraşului.

Deoarece sezonul de Liga 3 era în plină desfăşurare în momentul realizării schimbării, conducerea clubului băcăuan a trebuit să aştepte debutului noului sezon, 2023/2024, ce a început în acest weekend, pentru ca modificarea de nume să fie pusă în practică.

Se pare că la Bacău se doreşte construirea unui proiect asemănător cu cel pus la punct de Gică Hagi la Constanţa, unde accentul să se pună exclusiv pe jucătorii tineri, în special cei din zonă.

  • ”Academia Fotbal Club Bacău Cristian Ciocoiu” ar urma să fie pepiniera noului club FC Bacău.

Lucrurile au început să se mişte la Bacău şi se pare că se îndreaptă către direcţia cea bună. Din această vară, de banca tehnică a celor de la FC Bacău se va ocupa Costel Enache (50 de ani), un antrenor cu mare experienţă la nivelul Superligii şi Ligii 2.

În consecinţă, FC Bacău se anunţă o candidată serioasă la promovarea în Liga 2, pentru adversarele din Liga 3, Serie 1.

Vineri, ACS FC Bacău a învins-o, acasă, pe ACS Şomuz Fălticeni, scor 3-1.

Componenţa Seriei 1, Liga 3:

  • FC Bacău, Şomuz Fălticeni, Aerostar Bacău, CSM Vaslui, Rapid Brodoc, Foresta Suceava, Viitorul Darabani, CSM Bacău, Bucovina Rădăuţi şi Ştiinţa Miroslava.

Afla mai multe despre: fratii pavaldedemanbacau 

viewscnt
Articole similare