Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Marius Marin are cale liberă către Rapid! Anunţul italienilor: mijlocaşul este de vânzare

BREAKING | Marius Marin are cale liberă către Rapid! Anunţul italienilor: mijlocaşul este de vânzare

Fotbal

Comentarii

Marius Marin (24 de ani) se află printre priorităţile Rapidului în această perioadă de ”mercato”, iar posibilitatea unui transfer devine din ce în ce mai mare.

Principalul acţionar al Rapidului, Dan Şucu, a declarat că se arată interesat de achiziţionarea mai multor fotbalişti români din Serie B, cu prioritate Marius Marin şi Denis Drăguş (cel care, între timp, s-a întors în Belgia, la Standard Liege).

Adrian Mutu îl cunoaşte foarte bine pe Marius Marin din perioada în care îl avea elev la ”tineret” şi ar fi încântat să-l aibă din nou sub comandă, însă Rapidul trebuie să bage mâna adânc în buzunar.

Marius Marin, pe picior de plecare

Conform jurnaliştilor italieni, ”colonia” românească de la Pisa - formată din Adrian Rus, Olimpiu Moruţan şi Marius Marin - a dezamăgit în sezonul trecut, încheiat din nou cu ratarea promovării, iar şefii clubului se gândesc să se despartă de toţi cei trei jucători.

În cazul lui Olimpiu Moruţan, lucrurile sunt destul de simple: acesta s-a întors la Galatasaray, deoarece Pisa nu i-a activat clauza de transfer definitiv.

Adrian Rus şi Marius Marin mai au contract cu Pisa, însă conducătorii clubului şi-ar dori să-i vândă în această vară.

Zilele par numărate şi pentru Marius Marin, cel care ar putea aduce o sumă importantă clubului.

Pisa a fost foarte aproape de a-l vinde pe Marin şi în sezoanele precedente, însă acum, după ce axa românească a dezamăgit, cărările s-ar putea despărţi”, au notat italienii de la ”Pisa News”.

Aşadar, în acest moment, mingea se află în terenul Rapidului. Pentru o sumă corectă de transfer, plus un contract pe măsura valorii mijlocaşului, Marius Marin ar putea ajunge în Giuleşti, în următoarea perioadă.

  • 2,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Marin, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: marius marinpisa 

viewscnt
Articole similare