Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Marius Şumudică va aplica pentru cetăţenia turcă. Patronul lui Gaziantep confirmă: "Da, da. Este adevărat! În cel mai scurt timp"

BREAKING | Marius Şumudică va aplica pentru cetăţenia turcă. Patronul lui Gaziantep confirmă: "Da, da. Este adevărat! În cel mai scurt timp"
Comentarii

Antrenorul român al celor de la Gaziantep, Marius Şumudică (48 de ani), s-a îndrăgostit iremediabil de Turcia şi vrea să devină cetăţean al acestei ţări.

Marius Şumudică şi croatul Stjepan Tomas de la Antalyasport sunt singurii antrenori străini care activează, în acest moment, în campionatul Turciei. Se pare că există un trend ca formaţiile să apeleze la tehnicieni autohtoni, poate cei mai în măsură să cunoască metehnele jucătorilor turci. Fotbalul din Turcia avea nevoie de un restart, iar acest trend este doar una dintre măsuri.

Cu toate acestea, Marius Şumudică şi-a câştigat locul şi respectul printre antrenorii turci. Prin stilul său caracteristic, dar şi prin rezultatutele bune înregistrate la Kayserispor şi Gaziantep, formaţii de pluton, lui "Şumi" i s-a propus prelungirea contactului cu Gaziantep, iar românul a fost mai mult decât mulţumit.

În plus, Şumudică este tentat să aplice pentru obţinerea cetăţeniei turce, aşa cum anunţă presa de la Istanbul. Informaţia a fost lansată chiar de patronul celor de la Gaziantep, Mehmet Büyükekşi: "Da, da. Este adevărat! Va face demersurile în cel mai scurt timp", declarat acesta.

În campionat, Gaziantep este pe locul 12, cu 16 puncte, după 13 etape disputate.

Afla mai multe despre: fotbalsumudica 

viewscnt
Articole similare